Stäng
Exin
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Meny

Snabba på tunga saker

Vi vet vad det innebär att flytta: det ska stå stilla så kort tid som möjligt.  Oavsett om det handlar om en internflytt eller extern flytt, ett par personers arbetsplatser eller hel företagsflytt. Vi utför din kontorsflytt. Vi är även duktiga på att hantera de viktiga sakerna som inte alltid syns i verksamheten, som t ex arkivflytt eller kassaskåpsflytt. Hos oss köper du även dina flyttkartonger.

Vi hjälper dig hela vägen

Att flytta är sällan en enkel uppgift. Det är mycket som ska förutses för att det ska bli en behaglig resa och att verksamheten står stilla så kort tid som möjligt. Vi har kunskap, erfarenheten och kapacitet att hjälpa dig hela vägen i uppdraget – litet eller stort. Vi har det där lilla extra som krävs för flytt av hela eller delar av en verksamhet. Vi har bl a en specialanpassad bilpark och en hydraulisk lyft för verkstadsutrustning eller kassaskåp.

Vi hjälper dig även att demontera och montera upp det du flyttar så att du får en helhetslösning, eller kalla det gärna för funktionslösning. Vi erbjuder såklart även montering som en separat tjänst. Genom att vi förstår helheten av vad en flytt innebär så gör vi din resa både behaglig och kort!  Leverans av dina kontorsmöbler – kontorsflytt – flytt & transportleverans & montering i Västerås, Eskilstuna, Örebro och i hela Mälardalen.

Aktuellt ⇓
04 Feb

Konferensbord

-modell Eka i bok. Mått 2400×1200 mm. Pris: 3.200 kr exkl. moms

17 Jan

Skrivbord med vit skiva

Elstativ 2-pelare. Pris: 4.700kr ex.moms -Skiva med svängd framkant. -Mått: 1800×900 mm Hurts/vit : 1100 kr ex.moms Kontorstol Malmstolen: 3.400kr ex.moms  

17 Jan

Stol Myran

– grå /crome. Antal. 5 st. Pris: 1.200 kr/st ex. moms

17 Jan

Soffa Offect

Hörnmodell i härligt rosa! Mått: 3500×1800 mm Pris: 12.000 kr exkl. moms  

17 Jan

Konferensbord STÅ

Fabrikat Martela med powerbox. Vit med ekben. Mått: 1600×1000 mm H. 1100 mm.  

17 Jan

Tidskriftshylla

Svart Fabrikat : Lourens Fisher, 1 ex. Pris:  1.900 kr ex.moms  

17 Jan

Barpallar & pallar

I olika modeller, höjder & utföranden! Begagnade produkter.

17 Jan

Håg Capisco

Svart/plast med fotring. Pris: 2.900 kr ex.moms

07 Jan

Arbetsplatsmatta STÅ

– ergonomisk avlastande matta – för stå arbetsplatser, färg: grå eller svart – med hål för upphängning , mått: 530 x 770. Pris: 990 kr + moms.

07 Jan

Arbetsplats matta Yoga

Mjuk och dämpande – ergonomisk avlastande matta i tåligt ytskikt- för stå arbetsplatser – färg  grå eller svart. – perfekt avlastning vid stå arbetsplatser, kassadiskar, receptioner. Mått: 580 x 830 mm. Pris : 760 kr exkl. moms

05 Jan

Balansstol

enkelt höj & sänkbar, passar perfekt vid stå arbetsplats som avlastning. –  finns i flera färger. Pris: 1.600 kr exkl. moms.