fbpx

Ansgarskyrkan i Västerås

11 juni, 2020

Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet.

Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga och gamla. De har flera forum och träffar med olika grupper, som till exempel musik och körsång, måndagsträffar med pensionärer och värdefulla fikastunder där man kan träffas och umgås med andra människor. De har även en fritidsverksamhet för barn och ungdomar.

Nyligen behövde de renovera ungdomsdelen av kyrkan och därför tog de återigen kontakt med Exin.

– De har så fina begagnade möbler. Vi har varit där flera gånger och både hittat det ena och det andra. Saker som man planerat att köpa och saker som man snubblat på i butiken och insett att man skulle behöva ha. De har ett stort och blandat utbud så det finns alltid något för alla och just därför åkte vi dit igen när vi skulle renovera, säger Rigmor och Hans från Ansgarsförsamlingen.

– Ja och även för att vi vill vara miljövänliga, säger Hans-Erik som är kollega till Rigmor och Hans. Slit och släng-samhället vill vi göra något åt då miljön har stor betydelse för oss. Kan man handla begagnat så ska man göra det, avslutar han.

Vad har ni hittat för typer av möbler hos Exin?
– Fåtöljer, soffor, kontorsstolar ­– ja lite allt möjligt. Träffar vi rätt då tar vi det, säger Hans.

– Sedan har vi även tagit hjälp av Östermalms Snickeri när vi önskat något som behövts anpassas efter våra lokaler. Det är en väldigt bra lösning när man vill att ett rum ska uppnå en viss känsla och funktion. Då kan man med hjälp av snickeriet få en skräddarsydd möbel som passar perfekt. Och det har inte varit svårt för dem att tillverka möbler efter våra önskemål, vi är jättenöjda, tillägger Hans-Erik.

Hur skulle ni vilja sammanfatta den hjälp ni fått av Exin?
– Vi har fått hjälp med möbler och gardiner, av snickeriet och med leverans. Allting har fungerat jättebra, man får alltid ett lika trevligt bemötande av dem. Genom åren har de bevakat möbler åt oss som vi önskat men som de kanske inte haft inne för stunden. Då skickar de bilder till oss så att vi sedan kan få köpa möblerna om vi vill. Bara det är ju väldigt tacksamt. Vi skulle varmt rekommendera andra att handla av Exin, både ur ett ekonomiskt och miljövänligt perspektiv, avslutar Rigmor.

- Äldre nyheter

30 november, 2020 ”Exin skötte allting så proffsigt – och alltid med ett leende!”

I slutet av 2019 kom personalen på Café Bar i kontakt med Exin och drygt ett halvår senare var deras nya lokaler inredda och klara med Exins hjälp. – Jag har alltid sett Exin som välkända försäljare av kontorsmöbler, men jag visste inte att de även utförde företagsflyttar, säger Sofia Ravna som är distrikschef på […]

9 november, 2020 Företagsflytt åt Dina Försäkringar Mälardalen

När Dina Försäkringar behövde byta kontorslokaler kontaktade de Exin. De blev erbjudna en helhetslösning som gjorde att de inte bara fick hjälp med flytten – de fick även nya kontorsmöbler och dem monterade på det nya kontoret. Dina Försäkringar Västerås hade problemet likt många andra företag: de bedrev sin verksamhet i för stora kontorslokaler än […]

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss