fbpx

Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

12 december, 2018

Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

Årets julklapp blev 2018 det begagnade klädesplagget. En produkt som är väldigt nära besläktad med Exins begagnade kontorsmöbler. Så varför inte investera i nya, begagnade kontorsstolar, det är väl en perfekt julklapp till de anställda?

Exin har under 2018 haft en positiv utveckling, och man har nått de flesta av målen som var uppsatta, enligt Patrik Hallonsten, Sälj- och personalansvarig på Exin.

– 2018 har varit ett bra år med många roliga och bra projekt. Vi fortsätter att växa med medarbetare, vilket är kul. Vi har även fått ny hemsida, och det känns både spännande och lovande. I siffror hade vi en ökning med 9% omsättningsmässigt, vilket var 4,5% över budget. Vi var även väldigt nära att nå det viktigaste målet, begagnat-försäljning. Vilket är vår grundplåt och där vill vi alltid överträffa våra mål, främst för miljöns skull, menar Patrik.

Vad är målsättningen för 2019?

– Att öka närvaron på sociala medier för att göra så många som möjligt medvetna om vad Exin kan hjälpa till med, samt fortsätta med vår miljöinriktning genom hantering av begagnade möbler.

Hur är stämningen på företaget såhär inför julen? 

– Just för tillfället gör vi en av de större flyttarna vi någonsin har gjort i Exins historia. Det är cirka 30 medarbetare involverade i detta, där allt går superbra och stämningen är på topp. Vi har fantastiska medarbetare som alltid gör ett professionellt och bra jobb.

Vilken produkt skulle du säga är ”er” årets julklapp?

– Det måste vara begagnade kontorsstolar. Sedan är elstativ produkter vi är väldigt duktiga på och säljer mycket av, och det vet våra kunder som gärna vill ha dessa produkter. För tillfället har vi ett lager på cirka 400 stycken superfina sådana för försäljning. Detta blir en ekonomisk och samtidigt miljömässigt bra julklapp till de anställda, konstaterar Patrik och fortsätter: Vi vill även passa på att önska samtliga kunder och partners en riktigt god jul och ett gott nytt år.

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss