fbpx

Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

12 december, 2018

Begagnade kontorsmöbler – årets julklapp?

Årets julklapp blev 2018 det begagnade klädesplagget. En produkt som är väldigt nära besläktad med Exins begagnade kontorsmöbler. Så varför inte investera i nya, begagnade kontorsstolar, det är väl en perfekt julklapp till de anställda?

Exin har under 2018 haft en positiv utveckling, och man har nått de flesta av målen som var uppsatta, enligt Patrik Hallonsten, Sälj- och personalansvarig på Exin.

– 2018 har varit ett bra år med många roliga och bra projekt. Vi fortsätter att växa med medarbetare, vilket är kul. Vi har även fått ny hemsida, och det känns både spännande och lovande. I siffror hade vi en ökning med 9% omsättningsmässigt, vilket var 4,5% över budget. Vi var även väldigt nära att nå det viktigaste målet, begagnat-försäljning. Vilket är vår grundplåt och där vill vi alltid överträffa våra mål, främst för miljöns skull, menar Patrik.

Vad är målsättningen för 2019?

– Att öka närvaron på sociala medier för att göra så många som möjligt medvetna om vad Exin kan hjälpa till med, samt fortsätta med vår miljöinriktning genom hantering av begagnade möbler.

Hur är stämningen på företaget såhär inför julen? 

– Just för tillfället gör vi en av de större flyttarna vi någonsin har gjort i Exins historia. Det är cirka 30 medarbetare involverade i detta, där allt går superbra och stämningen är på topp. Vi har fantastiska medarbetare som alltid gör ett professionellt och bra jobb.

Vilken produkt skulle du säga är ”er” årets julklapp?

– Det måste vara begagnade kontorsstolar. Sedan är elstativ produkter vi är väldigt duktiga på och säljer mycket av, och det vet våra kunder som gärna vill ha dessa produkter. För tillfället har vi ett lager på cirka 400 stycken superfina sådana för försäljning. Detta blir en ekonomisk och samtidigt miljömässigt bra julklapp till de anställda, konstaterar Patrik och fortsätter: Vi vill även passa på att önska samtliga kunder och partners en riktigt god jul och ett gott nytt år.

- Äldre nyheter

29 oktober, 2021 Nya Zetterbergsgymnasiet – ett spännande miljöprojekt: ”Viktigt att tänka hållbarhet i varje detalj”

Tillsammans med inredningsarkitekterna Anca har Exin fått äran att inreda nyöppnade Zetterbergsgymnasiet. En skola med tydliga visioner där de globala hållbarhetsmålen får ta plats i både de stora besluten och i de minsta av detaljer. Zetterbergsgymnasiet tar emot dig med öppna armar. Det är känslan i kroppen när du kliver in genom glasdörrarna och möts […]

12 maj, 2021 KAMIC Group inreder sitt huvudkontor: ”Ska bli glad när man kommer hit”

Mia Tomczak är CFO för koncernen KAMIC Group, en företagsgrupp med närmre 40 bolag inom handel och tillverkning. När huvudkontoret i Spånga behövde fräschas upp fick Exin möjligheten att bidra med en helhetslösning. – Det var självklart att jag skulle höra av mig till Exin, säger Mia. Det är nog fjärde koncernen där jag är […]

13 april, 2021 Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

Västerås Tidning startade 1992 och är idag en av Sveriges största gratistidningar. De brinner för att leverera gratis lokaljournalistik och för att bygga varumärke åt sina lokala kunder. Tidningen distribueras till alla hushåll i Västerås, Hallstahammar och Surahammar kommun och finns tillgänglig i tidningsställ i hela Västmanland. När Västerås Tidning nyligen flyttade till nya lokaler […]

Följ oss