DB Schenkers kontor får en make over

4 mars, 2019

DB Schenkers kontor får en make over

Efter att Exin gjort ett strålande arbete med att leverera kontorsmöbler åt DB Schenker i Västerås tillkom uppdraget att även modernisera kontorsytor hos Schenker i Örebro. Resultatet blev ljusare lokaler med möbler som anpassats efter personalens egna önskemål – en miljöförändring som gjort dem otroligt nöjda.

Det öppna kontorslandskapet hos DB Schenker i Örebro behövde ett nytt utseende. Exins Peter Åhlén tog sig an uppdraget att intervjua de tolv anställda på kontoret. Deras önskemål kring hur pass mycket arbetsplatsen behövdes förändras samt hur stor personlig arbetsyta de trivdes med var det som noterades.

– Det var en självklarhet att anpassa lokalens nya möbler efter personalens behov. De litade på att vi hade koll så vi fick nästan själva styra över projektet. Med hjälp av intervjuerna kunde vi lätt göra upp en plan över arbetsytans nya utseende, förklarar Åhlén.

Schenker hade i första hand kontaktat Exin då de fått goda referenser från det kontor som Exin levererat möbler till i Västerås. Men en del av samarbetet berodde också på det miljövänliga och ekonomiska skälet där begagnade möbler i fint skick finns i sortimentet.

– Många kunder får upp ögonen för vår verksamhet just för att de vet om att vi har mycket fina begagnade möbler. Men när de sedan får reda på att vi även levererar nyproducerade artiklar så kan de välja att blanda just för att kunna anpassa inredningen efter deras kontorstyper på bästa sätt, det blir ju trots allt en vinst ändå när en del av köpet är begagnat. Vi hjälper våra kunder att hitta det som känns bekvämt och har rätt design för att kunna bidra till en korrekt bild med hur deras kontor bör upplevas, säger Åhlén med ett självsäkert leende.

DB Schenkers Roger Svedberg håller helt med Åhléns uttalande. Dessutom tillägger han att samarbetet skett enkelt och utan de minsta komplikationer. Han har givit Exin en stor frihet under ansvar i detta projekt, vilket han tycker de har skött galant. Svedberg menar också på att Exin-teamet kommit med goda förslag på hur arbetsplatsen kunnat förändrats samt att produkternas kostnad varit prisvärd i jämförelse med andra leverantörer.

Efter att ha levererat skrivbord, bordskärmar och armaturer till DB Schenkers kontor i Örebro så återstår förhoppningsvis även en beställning av avgränsningskärmar.

Följ oss gärna på våra sociala medier för att ta del av fler kommande projekt!

 


 

Lista på levererade produkter:

Begagnat

14 st 2-pelarstativ, höj och sänkbara

4 st 3-pelarstativ

18 st CPU-hållare

18 st kabelrännor

Nyproducerat från vårt snickeri, Östermalm

18 st vita bordsskivor

Nyproducerat

18 st arbetslampor

18 st bordsskärmar

- Äldre nyheter

19 november, 2019 Städhem Padel Arena

Peter Markstedt, Erik Ersberg och Juha Karpinen öppnade den 28 september för första gången upp dörrarna till deras Städhem Padel Arena. För dem var det givet att anställa Exin som inredningspartner, för att kunna skapa en fräsch industrimiljö som de var ute efter till deras nya anläggning. Peter och Erik slår sig ned i soffan […]

25 oktober, 2019 Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler. Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är […]

30 september, 2019 Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen. Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss