fbpx

En trogen leverantör sedan 90-talet

25 juni, 2019

En trogen leverantör sedan 90-talet

Idag träffar vi Johan Erberth, ägaren av Mälardalens Frukt & Grönt. Han och företaget har använt sig av Exins tjänster sedan 30 år tillbaka och gör det än idag. Nu vill han berätta mer om dessa samarbeten för att uppmana fler till att våga konsumera begagnade möbler.

– Jag själv samarbetar gärna med restauranger och storkök kring Mälardalen. Det är viktigt för mig att kunna bidra till lokala verksamheter. Därför ser jag också till att själv bli kund hos företag nära mig. Exin är ett väldigt bra exempel på en sådan satsning, säger Johan och börjar visa oss runt i deras lokaler på Signalistgatan i Västerås.

Han tar med oss in i det öppna kontorslandskapet och berättar om det senaste projektet som Exin utfört åt dem.

– I juli förra året inredde vi dessa 14 platser med helt nya kontorsmöbler från Exin. Vi har ju alltid handlat begagnade möbler hos dem innan. På så sätt har vi kunnat spara en hel del pengar som vi längre fram kunnat lägga på nya möbler när det väl skulle bli nödvändigt, förklarar Johan. Det går ju inte heller att köpa helt nya möbler när man har ett nystartat bolag, då behöver man lägga pengar på annat. Därför är det ju toppen att företag som Exin finns. Genom dem har vi fått kvalitativa och fina begagnade möbler till ett bra pris, tillägger han.

Vi går upp för trappen och slår oss ned för att fortsätta intervjun i deras konferensrum, som också är inrett med begagnade möbler från Exin. Johan är på gott humör och berättar inlevelsefullt för oss om hur samarbetet mellan Frukt & Grönt och Exin startade. Han beskriver hur Frukt & Grönt på 90-talet lyckats få tag i fina och rymliga lokaler på Kopparlunden i Västerås. En kort period efter inflyttningen hade de turen att få Exin som grannar. Detta bidrog till att samarbetet sinsemellan fick en början. Många år senare, närmare bestämt år 2013, fick Frukt & Grönt möjligheten att bygga egna lokaler. Även då, som vi redan konstaterat, kom Exin till nytta för att pryda lokalerna med välbehövliga kontorsmöbler.

Hur har du upplevt Exins som verksamhet genom åren?
– Jag fick en väldigt bra kontakt med Thomas Cedervall från Exin redan vid vårt första möte för 30 år sen. En jättetrevlig karl med ett högt sinne för service. Han berättade om deras miljökoncept kring begagnade möbler och jag nappade direkt. Efter åren som gått har jag insett att det inte bara är deras syn på återbruk som lockat. De erbjuder även otroligt bra tjänster i form av kontorsflytt, montering, service och för att inte nämna deras Östermalms Snickeri. De har gjort mig till en väldigt nöjd kund och jag planerar redan deras kommande uppdrag här på Mälardalens Frukt & Grönt.

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss