fbpx

EXIN – DIN MILJÖSMARTA HELHETSLEVERANTÖR

25 oktober, 2018

EXIN – DIN MILJÖSMARTA HELHETSLEVERANTÖR

Vill du veta mer om Exin och vad de är för typ av företag? Patrik Hallonsten tar oss igenom allt du behöver känna till för att kunna bilda en korrekt bild av hur verksamheten fungerar för att gynna dig.  

Exin är ett företag som du vänder dig till om du behöver någon form av hjälp till ditt kontor. Det kan vara allt från en enkel komplettering av era besöksstolar till att få flytthjälp under lokalbyten, inreda hundratals arbetsplatser eller kanske deponihantera era befintliga möbler. De säljer alltså både begagnade och nya möbler samtidigt som de driver en flyttverksamhet.

– Jag har alltid tyckt om det Exin står för och har alltid trott på vad vi gör. Att kunna driva ett företag och veta att vi kan vara alla till lags samtidigt som vi gör miljön en tjänst känns fantastiskt bra. Vi försöker ständigt satsa mot framtiden och är villiga att anpassa oss till det som kunderna uppskattar. En ny och fräsch hemsida tror jag absolut kommer att vara ett steg i den riktningen, menar Patrik Hallonsten på Exin.

Som pricken över i:et har Exin dessutom ett eget snickeri med speciallösningar för kontor, restauranger och hotell, med vad man verkligen kan utmärka som unika möbler.

Snickeriet har under sin tid tillverkat många måttbeställda receptionsdiskar, barer, hyllor och andra speciella inredningar. Det som utmärker dem är att det inte är några dussinmöbler. Vi tar oss tiden och utvecklar kundens vision till en ritning och jobbar därefter ihop en möbel tillsammans. Det är verkligen något utöver det vanliga. Kombinationen av detta och försäljningen av det nya och begagnade är vad som gör oss unika, förklarar Hallonsten.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Exin sannerligen är en helhetsleverantör som högt värderar sina kunder och vår miljö. Varmt välkommen att göra ett besök hos Exin i Västerås, Eskilstuna eller Örebro!

 

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss