fbpx

Exin hjälper VKN Revision & Rådgivning med helhetslösning av kontorsmöbler

28 december, 2020

Exin hjälper VKN Revision & Rådgivning med helhetslösning av kontorsmöbler

VKN:s renoverade lokaler i Korsvirkeshuset i Västerås är smakfullt inredda från topp till tå. Katarina Nygren och hennes anställda trivs jättebra på det nya kontoret och tycker att inredningen från Exin lyckades sätta prägel på den må-bra-känslan som de ville uppnå.

– Vi har tillsammans skapat stilrena rum som ger oss en trevlig arbetsmiljö att vistas i. Att vi dessutom gjort det med mycket begagnade möbler känns såklart toppen, säger Katarina Nygren, VD på VKN Revision & Rådgivning.

Man känner sig varmt välkomnad när man stiger in i VKN:s kontorslokaler på Slottsgatan i Västerås. Huset andas 1700-tal med sina tegelväggar samt träbjälkar i taket. Renoveringen har däremot tagit fram en modern touch i lokalerna vilket gjort dem ännu mer attraktiva. Nu har det även tillkommit mysiga juldekorationer som ger en härlig känsla i arbetsrummen.

På VKN hjälper de alla former av företag i Mälardalen med revision av finansiella rapporter och ekonomisk rådgivning. Katarina Nygren som startade företaget för två år sedan har tidigare varit delägare och kontorschef på den världsledande revisionsbyrån EY. Istället för att gå i pension vid 65 års ålder valde hon att gå vidare i karriären med VKN. Något som indikerar att hon verkligen brinner för sitt yrke.

– Jag har fått ut mycket bra av att jobba som revisor, jag kom bland annat i kontakt med Exin redan för 20 år sedan på grund av det. Jag fick ett positivt bemötande av dem redan då och därför kändes det väldigt naturligt att gå tillbaka till dem igen när jag var i behov av kontorsinredning. Och jag blev positivt bemött även denna gång, berättar hon med ett leende.

Det var alltså när VKN skulle flytta in i sina nya lokaler i februari detta år som Katarina kom i kontakt med Exin igen. Hon besökte deras butik i Västerås och träffade Anna Enbom som hjälpte henne att hitta rätt inredning.

– Vi kände att Exin hade ett väldigt bra koncept då de erbjuder både begagnade och nya möbler. I våra lokaler har vi valt att ha en mix men majoriteten av möblerna är begagnade. Vi föredrar att handla begagnat när vi vet att de håller lika bra kvalitet som om de vore nya. De hade så mycket fint och vi är jättenöjda med allt!

Exin har under året fyllt VKN:s lokaler med funktionell förvaring, belysning samt möbler till deras arbetsytor, konferens- och loungerum. Detta har gjorts, som Katarina påpekar, med en blandning av nya och begagnade kontorsmöbler. De har bland annat fått specialtillverkade bordsskivor till sina konferensbord. Dessa har tagits fram i samarbete med Östermalms Snickeri.

– Exin har under vårt samarbete varit väldigt hörsamma och kommit med många idéer. På så sätt har vi kunnat nyttja våra arbetsytor på bästa sätt. Det är så bra att de är ärliga och leder in en på rätt spår. Men det allra bästa är att de fortfarande kan leverera en lika bra upplevelse som de gjorde för 20 år sedan. De har alltid varit serviceminded, avslutar Katarina.

- Äldre nyheter

26 januari, 2021 Marklund Solutions

Marklund Solutions i Västerås är ett konsultföretag med missionen att skapa skräddarsydda, gröna och lönsamma energiaffärer för företag som producerar eller konsumerar mycket energi. Sedan bolaget startade år 2014 har de handlat miljösmarta kontorsmöbler av oss på Exin – och i somras hörde de av sig när det var dags att byta arbetslokaler! – Exin […]

28 december, 2020 Exin hjälper VKN Revision & Rådgivning med helhetslösning av kontorsmöbler

VKN:s renoverade lokaler i Korsvirkeshuset i Västerås är smakfullt inredda från topp till tå. Katarina Nygren och hennes anställda trivs jättebra på det nya kontoret och tycker att inredningen från Exin lyckades sätta prägel på den må-bra-känslan som de ville uppnå. – Vi har tillsammans skapat stilrena rum som ger oss en trevlig arbetsmiljö att […]

22 december, 2020 Välkommen till Exin i Eskilstuna!

Du hittar vår butik i Eskilstuna på Kungsgatan 78, där vi även har utställning och lager. Vi flyttade in under 2017 och lokalen har renoverats och byggts till i omgångar. Nu har det mesta fallit på plats och vi är nöjda med resultatet! Här jobbar ett härligt team på tre grabbar som kompletterar varandra på […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss