fbpx

Exin hjälper VKN Revision & Rådgivning med helhetslösning av kontorsmöbler

28 december, 2020

Exin hjälper VKN Revision & Rådgivning med helhetslösning av kontorsmöbler

VKN:s renoverade lokaler i Korsvirkeshuset i Västerås är smakfullt inredda från topp till tå. Katarina Nygren och hennes anställda trivs jättebra på det nya kontoret och tycker att inredningen från Exin lyckades sätta prägel på den må-bra-känslan som de ville uppnå.

– Vi har tillsammans skapat stilrena rum som ger oss en trevlig arbetsmiljö att vistas i. Att vi dessutom gjort det med mycket begagnade möbler känns såklart toppen, säger Katarina Nygren, VD på VKN Revision & Rådgivning.

Man känner sig varmt välkomnad när man stiger in i VKN:s kontorslokaler på Slottsgatan i Västerås. Huset andas 1700-tal med sina tegelväggar samt träbjälkar i taket. Renoveringen har däremot tagit fram en modern touch i lokalerna vilket gjort dem ännu mer attraktiva. Nu har det även tillkommit mysiga juldekorationer som ger en härlig känsla i arbetsrummen.

På VKN hjälper de alla former av företag i Mälardalen med revision av finansiella rapporter och ekonomisk rådgivning. Katarina Nygren som startade företaget för två år sedan har tidigare varit delägare och kontorschef på den världsledande revisionsbyrån EY. Istället för att gå i pension vid 65 års ålder valde hon att gå vidare i karriären med VKN. Något som indikerar att hon verkligen brinner för sitt yrke.

– Jag har fått ut mycket bra av att jobba som revisor, jag kom bland annat i kontakt med Exin redan för 20 år sedan på grund av det. Jag fick ett positivt bemötande av dem redan då och därför kändes det väldigt naturligt att gå tillbaka till dem igen när jag var i behov av kontorsinredning. Och jag blev positivt bemött även denna gång, berättar hon med ett leende.

Det var alltså när VKN skulle flytta in i sina nya lokaler i februari detta år som Katarina kom i kontakt med Exin igen. Hon besökte deras butik i Västerås och träffade Anna Enbom som hjälpte henne att hitta rätt inredning.

– Vi kände att Exin hade ett väldigt bra koncept då de erbjuder både begagnade och nya möbler. I våra lokaler har vi valt att ha en mix men majoriteten av möblerna är begagnade. Vi föredrar att handla begagnat när vi vet att de håller lika bra kvalitet som om de vore nya. De hade så mycket fint och vi är jättenöjda med allt!

Exin har under året fyllt VKN:s lokaler med funktionell förvaring, belysning samt möbler till deras arbetsytor, konferens- och loungerum. Detta har gjorts, som Katarina påpekar, med en blandning av nya och begagnade kontorsmöbler. De har bland annat fått specialtillverkade bordsskivor till sina konferensbord. Dessa har tagits fram i samarbete med Östermalms Snickeri.

– Exin har under vårt samarbete varit väldigt hörsamma och kommit med många idéer. På så sätt har vi kunnat nyttja våra arbetsytor på bästa sätt. Det är så bra att de är ärliga och leder in en på rätt spår. Men det allra bästa är att de fortfarande kan leverera en lika bra upplevelse som de gjorde för 20 år sedan. De har alltid varit serviceminded, avslutar Katarina.

- Äldre nyheter

29 oktober, 2021 Nya Zetterbergsgymnasiet – ett spännande miljöprojekt: ”Viktigt att tänka hållbarhet i varje detalj”

Tillsammans med inredningsarkitekterna Anca har Exin fått äran att inreda nyöppnade Zetterbergsgymnasiet. En skola med tydliga visioner där de globala hållbarhetsmålen får ta plats i både de stora besluten och i de minsta av detaljer. Zetterbergsgymnasiet tar emot dig med öppna armar. Det är känslan i kroppen när du kliver in genom glasdörrarna och möts […]

12 maj, 2021 KAMIC Group inreder sitt huvudkontor: ”Ska bli glad när man kommer hit”

Mia Tomczak är CFO för koncernen KAMIC Group, en företagsgrupp med närmre 40 bolag inom handel och tillverkning. När huvudkontoret i Spånga behövde fräschas upp fick Exin möjligheten att bidra med en helhetslösning. – Det var självklart att jag skulle höra av mig till Exin, säger Mia. Det är nog fjärde koncernen där jag är […]

13 april, 2021 Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

Västerås Tidning startade 1992 och är idag en av Sveriges största gratistidningar. De brinner för att leverera gratis lokaljournalistik och för att bygga varumärke åt sina lokala kunder. Tidningen distribueras till alla hushåll i Västerås, Hallstahammar och Surahammar kommun och finns tillgänglig i tidningsställ i hela Västmanland. När Västerås Tidning nyligen flyttade till nya lokaler […]

Följ oss