fbpx

Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

25 oktober, 2019

Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler.

Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är i Västerås. De är en av landets största distributörer inom solenergi, energilagring och elbilsladdning. Således bidrar deras arbete till ett mer hållbart samhälle genom ett erbjudande av nyckelfärdiga system, produkter och tjänster inom förnybar energi. Just på grund av deras höga miljötänk var det för dem en självklarhet att utvärdera alternativet begagnade möbler och således landade det med Exin som leverantör.

– Det känns bra att arbeta tillsammans med någon som delar samma tro och värderingar inom miljöaspekten. Vi tycker det är positivt att Exin väljer att satsa på den del som berör just det miljösmarta valet. Att kunna erbjuda ett begagnat sortiment av möbler är en stark fördel, säger Rosmarie Ankler, HR-chef på Kraftpojkarna i Västerås.

När hyresavtalet för de nya lokalerna på Betonggatan i Västerås var klart i slutet av januari, inledde Kraftpojkarna ett samarbete med Exin. Här ville de komplettera deras tidigare kontorsmöbler med fler skrivbord och stolar, men också med en stor mängd konferens- och telefonrumsmöbler.

Kraftpojkarna anlitade en inredningsarkitekt med uppdraget att ge lokalerna en trivsam och modern miljö. Det var således både arkitekten och Rosmarie som hade kontakt med personalen på Exin för att kunna hitta rätt möbler. Det var främst Anders som hjälpte dem att göra detta. Arkitekten gav honom en syn på rummen hon ville skapa och han skickade därefter tips på möbler som han tyckte skulle passa in. Och på den vägen gick det tills de hittade varje pusselbit. Exins medarbetare gjorde dessutom ett jättebra arbete som både levererade och monterade alla möbler som beställdes.

Hur skulle du beskriva den hjälp ni fick från Anders?
– Bra! Anders har haft en hög grad av service. Han fanns alltid tillgänglig och återkopplade snabbt – vilket underlättade vårt samarbete. Att arbeta ihop med Exin och Anders har framförallt känts flexibelt. De hade ett bra ägarskap av uppgiften. Vi fick ihop allt på ett väldigt bra sätt kan jag tycka, berättar Rosmarie.

Är ni helt klara med det nya kontoret nu?
– Ja nästan. Exin ska bara hjälpa oss att hitta lite barstolar, men sen kommer vi inte behöva några fler möbler i nuläget. Arkitekten ska också arrangera med kuriosa för att få allt att kännas lite trevligare.

Varför tycker du att andra borde välja Exin?
– Välj Exin för miljöperspektivet. Men också för det jag nämnt innan – för att vi hade ett bra samarbete. De var väldigt flexibla och det fanns ett bra möbelsortiment att välja från. Hela processen fungerade mycket bra!

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss