Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

25 oktober, 2019

Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler.

Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är i Västerås. De är en av landets största distributörer inom solenergi, energilagring och elbilsladdning. Således bidrar deras arbete till ett mer hållbart samhälle genom ett erbjudande av nyckelfärdiga system, produkter och tjänster inom förnybar energi. Just på grund av deras höga miljötänk var det för dem en självklarhet att utvärdera alternativet begagnade möbler och således landade det med Exin som leverantör.

– Det känns bra att arbeta tillsammans med någon som delar samma tro och värderingar inom miljöaspekten. Vi tycker det är positivt att Exin väljer att satsa på den del som berör just det miljösmarta valet. Att kunna erbjuda ett begagnat sortiment av möbler är en stark fördel, säger Rosmarie Ankler, HR-chef på Kraftpojkarna i Västerås.

När hyresavtalet för de nya lokalerna på Betonggatan i Västerås var klart i slutet av januari, inledde Kraftpojkarna ett samarbete med Exin. Här ville de komplettera deras tidigare kontorsmöbler med fler skrivbord och stolar, men också med en stor mängd konferens- och telefonrumsmöbler.

Kraftpojkarna anlitade en inredningsarkitekt med uppdraget att ge lokalerna en trivsam och modern miljö. Det var således både arkitekten och Rosmarie som hade kontakt med personalen på Exin för att kunna hitta rätt möbler. Det var främst Anders som hjälpte dem att göra detta. Arkitekten gav honom en syn på rummen hon ville skapa och han skickade därefter tips på möbler som han tyckte skulle passa in. Och på den vägen gick det tills de hittade varje pusselbit. Exins medarbetare gjorde dessutom ett jättebra arbete som både levererade och monterade alla möbler som beställdes.

Hur skulle du beskriva den hjälp ni fick från Anders?
– Bra! Anders har haft en hög grad av service. Han fanns alltid tillgänglig och återkopplade snabbt – vilket underlättade vårt samarbete. Att arbeta ihop med Exin och Anders har framförallt känts flexibelt. De hade ett bra ägarskap av uppgiften. Vi fick ihop allt på ett väldigt bra sätt kan jag tycka, berättar Rosmarie.

Är ni helt klara med det nya kontoret nu?
– Ja nästan. Exin ska bara hjälpa oss att hitta lite barstolar, men sen kommer vi inte behöva några fler möbler i nuläget. Arkitekten ska också arrangera med kuriosa för att få allt att kännas lite trevligare.

Varför tycker du att andra borde välja Exin?
– Välj Exin för miljöperspektivet. Men också för det jag nämnt innan – för att vi hade ett bra samarbete. De var väldigt flexibla och det fanns ett bra möbelsortiment att välja från. Hela processen fungerade mycket bra!

- Äldre nyheter

19 november, 2019 Städhem Padel Arena

Peter Markstedt, Erik Ersberg och Juha Karpinen öppnade den 28 september för första gången upp dörrarna till deras Städhem Padel Arena. För dem var det givet att anställa Exin som inredningspartner, för att kunna skapa en fräsch industrimiljö som de var ute efter till deras nya anläggning. Peter och Erik slår sig ned i soffan […]

25 oktober, 2019 Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler. Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är […]

30 september, 2019 Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen. Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss