fbpx

Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

26 augusti, 2020

Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, fåtöljer och stolar.

PDL Center i Västerås ligger i den nya byggnaden K7 på Kraftlinjegatan 4 tillsammans med tre andra sportverksamheter. Sedan centrets premiäröppning den första juli har det varit fullt ös på hallens många padelbanor. Det som utmärker lokalen är dess väldiga takhöjd och möjligheten att vara publik vid de två centrala banorna. Något som ses som en stor fördel i en sport där takhöjden är viktig och möjligheten till snack både före och efter match uppskattas. Som pricken över i:et är möblerna i padelhallen väl anpassade till besökarna.

– Alla bord har vi tillverkat. Stativen är begagnade från Exin och bordsskivan är gjorda av Östermalms Snickeri i ett kompositlaminat som är 100 % bakteriefritt. Sofforna och fåtöljerna är även de beställda i ett specialmaterial så att man kan hälla ut vilken vätska som helst utan att det påverkar kvaliteten. Dessa är även anpassade efter att kunna torka av dem enkelt med bakteriedödande medel efter att någon som varit svettig suttit i dem, förklarar Patrik Hallonsten från Exin.

Då padelhallen har hela åtta stycken dubbelbanor krävdes även mycket plats för umgänge. Av den anledningen valde Patrik att måla upp en skiss av inredningen där två olika varianter av möbelgrupper fanns med, och placera dem i led som både blev snyggt men som också gjorde rum för så många platser som möjligt.

– Vi tyckte hans ritning såg perfekt ut. Och det slutade inte där för de skötte ju allting efter det. De beställde alla möblerna åt oss, transporterade hit dem, och ställde iordning dem precis enligt planen. Jag som hade jättedålig koll på Exin innan känner verkligen att jag nu förstått deras koncept och att det är fantastiskt. De har allt och att det sen dessutom är återanvändning av möbler gjorde ju att det hela blev kanon även kostnadsmässigt! Det låg precis i tiden. Så då körde vi rubb och stubb, berättar Joakim Noritis, hallchef på PDL Center Västerås.

– De skötte allt otroligt proffsigt, fortsätter Niclas Hikes som är tränare i hallen. Vi fick hjälp från 0 till 100 av Patrik. Jag tror inte vi hade fått det någon annanstans. Sen är Patrik väldigt trevlig och gillar att hänga i padelhallen också och då blir det ju lätt att förstå varandra. Det blev ju ett och annat padelspel där vi diskuterade inredningen, säger han och ler.

Att stå som ansvarig över en padelhall är ett helt nytt jobb för både Joakim och Niclas men de trivs bra i rollerna och ser väldigt mycket fram emot den stora invigningen av K7-byggnaden i september. Mer information om när det är dags kan ni hitta på deras facebooksida ”PDL Center Västerås”.

Som avslut ställer vi den självklara frågan: på en skala 1-10 hur mycket gillar ni padel?

Joakim: 10
Niclas: 10
Patrik: 12!

- Äldre nyheter

30 november, 2020 ”Exin skötte allting så proffsigt – och alltid med ett leende!”

I slutet av 2019 kom personalen på Café Bar i kontakt med Exin och drygt ett halvår senare var deras nya lokaler inredda och klara med Exins hjälp. – Jag har alltid sett Exin som välkända försäljare av kontorsmöbler, men jag visste inte att de även utförde företagsflyttar, säger Sofia Ravna som är distrikschef på […]

9 november, 2020 Företagsflytt åt Dina Försäkringar Mälardalen

När Dina Försäkringar behövde byta kontorslokaler kontaktade de Exin. De blev erbjudna en helhetslösning som gjorde att de inte bara fick hjälp med flytten – de fick även nya kontorsmöbler och dem monterade på det nya kontoret. Dina Försäkringar Västerås hade problemet likt många andra företag: de bedrev sin verksamhet i för stora kontorslokaler än […]

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss