fbpx

Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

26 augusti, 2020

Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, fåtöljer och stolar.

PDL Center i Västerås ligger i den nya byggnaden K7 på Kraftlinjegatan 4 tillsammans med tre andra sportverksamheter. Sedan centrets premiäröppning den första juli har det varit fullt ös på hallens många padelbanor. Det som utmärker lokalen är dess väldiga takhöjd och möjligheten att vara publik vid de två centrala banorna. Något som ses som en stor fördel i en sport där takhöjden är viktig och möjligheten till snack både före och efter match uppskattas. Som pricken över i:et är möblerna i padelhallen väl anpassade till besökarna.

– Alla bord har vi tillverkat. Stativen är begagnade från Exin och bordsskivan är gjorda av Östermalms Snickeri i ett kompositlaminat som är 100 % bakteriefritt. Sofforna och fåtöljerna är även de beställda i ett specialmaterial så att man kan hälla ut vilken vätska som helst utan att det påverkar kvaliteten. Dessa är även anpassade efter att kunna torka av dem enkelt med bakteriedödande medel efter att någon som varit svettig suttit i dem, förklarar Patrik Hallonsten från Exin.

Då padelhallen har hela åtta stycken dubbelbanor krävdes även mycket plats för umgänge. Av den anledningen valde Patrik att måla upp en skiss av inredningen där två olika varianter av möbelgrupper fanns med, och placera dem i led som både blev snyggt men som också gjorde rum för så många platser som möjligt.

– Vi tyckte hans ritning såg perfekt ut. Och det slutade inte där för de skötte ju allting efter det. De beställde alla möblerna åt oss, transporterade hit dem, och ställde iordning dem precis enligt planen. Jag som hade jättedålig koll på Exin innan känner verkligen att jag nu förstått deras koncept och att det är fantastiskt. De har allt och att det sen dessutom är återanvändning av möbler gjorde ju att det hela blev kanon även kostnadsmässigt! Det låg precis i tiden. Så då körde vi rubb och stubb, berättar Joakim Noritis, hallchef på PDL Center Västerås.

– De skötte allt otroligt proffsigt, fortsätter Niclas Hikes som är tränare i hallen. Vi fick hjälp från 0 till 100 av Patrik. Jag tror inte vi hade fått det någon annanstans. Sen är Patrik väldigt trevlig och gillar att hänga i padelhallen också och då blir det ju lätt att förstå varandra. Det blev ju ett och annat padelspel där vi diskuterade inredningen, säger han och ler.

Att stå som ansvarig över en padelhall är ett helt nytt jobb för både Joakim och Niclas men de trivs bra i rollerna och ser väldigt mycket fram emot den stora invigningen av K7-byggnaden i september. Mer information om när det är dags kan ni hitta på deras facebooksida ”PDL Center Västerås”.

Som avslut ställer vi den självklara frågan: på en skala 1-10 hur mycket gillar ni padel?

Joakim: 10
Niclas: 10
Patrik: 12!

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss