fbpx

Exin levererar kontorsmöbler i Örebro med miljötänk – och tajt tidsram

11 februari, 2020

Exin levererar kontorsmöbler i Örebro med miljötänk – och tajt tidsram

När en av Örebros största VVS-firmor, Essén Rör, fick sina nybyggda lokaler på Aspholmen behövde kontoren snabbt fyllas med snygg inredning som var bra för företaget, de anställda och miljön. Svaret blev Exin – en leverantör av både begagnade och nya kontorsmöbler.

– Vi är supernöjda och allt gick smärtfritt, säger Markus Engman, delägare på Essén Rör.

Med hållbarhet i fokus hjälper Exin företag med kostnadseffektiva helhetslösningar till deras kontor. Det var sensommaren 2018 som Exin kom i kontakt med Essén Rör via en gemensam leverantör.

Peter Åhlén, som ansvarar för Exins Örebrokontor, fick snabbt börja skissa på en offert.

– Vi förstod att budgeten var begränsad efter den påkostade byggnationen, detta gjorde att vi försökte ta fram ett förslag på mestadels begagnade kontorsmöbler, säger Peter.

Essén Rör fick en inbjudan till Exins flaggskepp i Västerås, där man gemensamt kunde se och testa de möbler som fanns med i förslaget. I november var affären klar, och i slutet av samma månad hade Exin levererat och monterat Esséns nya miljösmarta möbler till deras kontor.

– Vi är nöjda eftersom vi kunde utnyttja Exins tre ben med begagnat, nyproducerat och vårt eget snickeri. Trots en tajt tidsram lyckades vi få fram möbler enligt kundens önskemål, säger Peter.

Och det var inte bara Exin som var nöjda. Markus Engman, delägare och arbetschef på Essén Rör, har bara positivt att säga om Exin som leverantör.

– Vi är supernöjda och allt gick smärtfritt, från första träffen till installerat, monterat och klart. Leveranstider hölls och vi fick det vi var lovade. Sedan var bemötandet bra, öppensinnat och utan press, precis som det ska vara. Jag fick direkt en god kontakt med Exin och Peter som var vår kontaktperson under hela processen, berättar Markus Engman.

Att valet föll på Exin grundar sig i utbudet av kontorsmöbler, men även i ekonomi- och miljöaspekter.

– Det är stora skillnader på Exin jämfört med andra leverantörer, både ekonomiskt och utbudsmässigt. Vi valde bordsunderreden som var begagnade till alla kontorsbord, matsalsbord, konferenser och sittgrupper. Dessa bord är helt i nyskick och då finns verkligen ingen anledning att köpa nyproducerat. Exin har sedan försett borden med nya bordskivor från sin egen produktion för att passa vårt behov. Valet av stolar till våra konferensrum blev nyproducerat, men trots det väldigt prisvärt och kvalitén är av den yttersta, säger Markus.

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss