Exin levererar kontorsmöbler i Örebro med miljötänk – och tajt tidsram

11 februari, 2020

Exin levererar kontorsmöbler i Örebro med miljötänk – och tajt tidsram

När en av Örebros största VVS-firmor, Essén Rör, fick sina nybyggda lokaler på Aspholmen behövde kontoren snabbt fyllas med snygg inredning som var bra för företaget, de anställda och miljön. Svaret blev Exin – en leverantör av både begagnade och nya kontorsmöbler.

– Vi är supernöjda och allt gick smärtfritt, säger Markus Engman, delägare på Essén Rör.

Med hållbarhet i fokus hjälper Exin företag med kostnadseffektiva helhetslösningar till deras kontor. Det var sensommaren 2018 som Exin kom i kontakt med Essén Rör via en gemensam leverantör.

Peter Åhlén, som ansvarar för Exins Örebrokontor, fick snabbt börja skissa på en offert.

– Vi förstod att budgeten var begränsad efter den påkostade byggnationen, detta gjorde att vi försökte ta fram ett förslag på mestadels begagnade kontorsmöbler, säger Peter.

Essén Rör fick en inbjudan till Exins flaggskepp i Västerås, där man gemensamt kunde se och testa de möbler som fanns med i förslaget. I november var affären klar, och i slutet av samma månad hade Exin levererat och monterat Esséns nya miljösmarta möbler till deras kontor.

– Vi är nöjda eftersom vi kunde utnyttja Exins tre ben med begagnat, nyproducerat och vårt eget snickeri. Trots en tajt tidsram lyckades vi få fram möbler enligt kundens önskemål, säger Peter.

Och det var inte bara Exin som var nöjda. Markus Engman, delägare och arbetschef på Essén Rör, har bara positivt att säga om Exin som leverantör.

– Vi är supernöjda och allt gick smärtfritt, från första träffen till installerat, monterat och klart. Leveranstider hölls och vi fick det vi var lovade. Sedan var bemötandet bra, öppensinnat och utan press, precis som det ska vara. Jag fick direkt en god kontakt med Exin och Peter som var vår kontaktperson under hela processen, berättar Markus Engman.

Att valet föll på Exin grundar sig i utbudet av kontorsmöbler, men även i ekonomi- och miljöaspekter.

– Det är stora skillnader på Exin jämfört med andra leverantörer, både ekonomiskt och utbudsmässigt. Vi valde bordsunderreden som var begagnade till alla kontorsbord, matsalsbord, konferenser och sittgrupper. Dessa bord är helt i nyskick och då finns verkligen ingen anledning att köpa nyproducerat. Exin har sedan försett borden med nya bordskivor från sin egen produktion för att passa vårt behov. Valet av stolar till våra konferensrum blev nyproducerat, men trots det väldigt prisvärt och kvalitén är av den yttersta, säger Markus.

- Äldre nyheter

24 februari, 2020 EXIN 40 år, det uppmärksammades på arenans jumbotron!

EXIN på hockey (VIK – Timrå) och en trevlig middag med några kunder.

11 februari, 2020 Exin levererar kontorsmöbler i Örebro med miljötänk – och tajt tidsram

När en av Örebros största VVS-firmor, Essén Rör, fick sina nybyggda lokaler på Aspholmen behövde kontoren snabbt fyllas med snygg inredning som var bra för företaget, de anställda och miljön. Svaret blev Exin – en leverantör av både begagnade och nya kontorsmöbler. – Vi är supernöjda och allt gick smärtfritt, säger Markus Engman, delägare på […]

21 januari, 2020 Exin Premium

Som vi i ett tidigare nyhetsinlägg berättat, så har Figurale AB numera blivit en del av Exin. Det vi inte nämnde var att det nya konceptet kommer att kallas för Exin Premium! Exin Premium är ett paketerat koncept med högkvalitativa och fina möbler från Edsbyn Kontorsmöbler, HÅG, RH och Malmstolen. Ett helt nytt segment inom […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss