fbpx

Exin Premium

21 januari, 2020

Exin Premium

Som vi i ett tidigare nyhetsinlägg berättat, så har Figurale AB numera blivit en del av Exin. Det vi inte nämnde var att det nya konceptet kommer att kallas för Exin Premium!

Exin Premium är ett paketerat koncept med högkvalitativa och fina möbler från Edsbyn Kontorsmöbler, HÅG, RH och Malmstolen. Ett helt nytt segment inom exinfamiljen.

Patrik Lundstedt och Patrik Hallonsten ägare av Exin idag. När de tilldelades dessa roller år 2015 hade de som mål att göra Exin till en helhetsleverantör. Av den anledningen kompletterades det breda tjänsteutbudet med att kunna erbjuda Exins premiummöbler – i både nytt och begagnat skick. Ägarna fortsätter än idag med andra ord att försöka göra Exin till den ultimata one-stop-shoppen.

– Vi försöker i den mån det går, men en sak är säker – och det är att vi alltid kommer att prioritera vårt miljötänk. Därför kommer även premiumsortimentet att innehålla begagnade möbler, just för att vi alltid vill att Exin ska utstråla ett klimatsmart val. Vi vill inte sälja möbler som vi inte kan stå för, berättar Patrik Lundstedt.

Patrik, vilken produkt från premiumsortimentet vill du uppmärksamma under denna säsong?
– Håg Capisco från Flokk tycker jag är en läcker arbetsstol! En stor favorit i nuläget, säger han.

Och när vi ändå lyfter dessa citat av Patrik, varför inte göra en vidare presentation av honom i detta nyhetsinlägg…

Patrik Lundstedt började först arbeta på Exin år 1988, fast då som möbelsnickare. En tid senare fick han förfrågan om att arbeta med Exins försäljning istället – och gjorde då detta fram till 1996. Därefter drev han bland annat egna bolag, innan han 2013 bestämde sig att hitta tillbaka till Exin igen. Men denna gången som ägare tillsammans med sin vän Patrik Hallonsten.

På fritiden gillar Patrik att spela golf och har även ett stort intresse för motorsport. Han bor i Västerås och umgås mycket med sin familj, som består av fru och två döttrar. Men det vi alla självklart vill veta, det är vad Patrik tycker är allra roligast med att jobba på Exin!

– Det är att få träffa alla människor. Det är lika roligt att få träffa alla våra medarbetare, såväl som kunderna. Exins utveckling skulle jag säga är det som har gjort att man hela tiden får träffa mycket människor. Så jag är väldigt tacksam över att få vara en del av det här. Det är ett projekt som utvecklas hela tiden. Det är det allra roligaste!

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss