fbpx

”Exin skötte allting så proffsigt – och alltid med ett leende!”

30 november, 2020

”Exin skötte allting så proffsigt – och alltid med ett leende!”

I slutet av 2019 kom personalen på Café Bar i kontakt med Exin och drygt ett halvår senare var deras nya lokaler inredda och klara med Exins hjälp.

– Jag har alltid sett Exin som välkända försäljare av kontorsmöbler, men jag visste inte att de även utförde företagsflyttar, säger Sofia Ravna som är distrikschef på Café Bar i Västerås.

Exin har utfört ytterligare en kontorsflytt åt ett Västeråsföretag. Denna gång var det Café Bar som hittat nya lokaler att ha sitt lager och arbetsrum i. Café Bar har funnits i Sverige sedan 1987 och är ett rikstäckande företag med målsättningen att alltid erbjuda en helhetslösning inom fika överallt och till alla. Gänget på Café Bar i Västerås kom i kontakt med Exin via en gemensam sponsorträff som anordnades hos Exin i Kopparlunden. Där träffades alla som var guldsponsorer till Ungdomsidrottsgalan i Västerås. Sofia Ravna som är Café Bars distrikstchef samtalade under kvällen med Exins Peter Stålhand om deras kommande företagsflytt.

– Det var dags för oss att byta lokaler. Vi hade hittat en nybyggd med industristil i andra delen av stan som kändes bättre belägen och som skulle passa oss bra. Den kommande flytten blev ett av våra samtalsämnen under sponsorträffen. Jag visste ju inte att de även utförde kontorsflyttar. För mig har de alltid varit välkända för sin försäljning av kontorsmöbler, berättar Sofia Ravna.

Efter kvällen bad Sofia bad om en offert från Peter och hon tog därefter snabbt beslutet att det var Exin som skulle få utföra flytten åt dem. De bestämde ett preliminärt datum då flytten skulle inträffa och hade därefter periodisk kontakt om hur allt skulle gå till.

– Peter var väldigt snabb på återkoppling när jag väl hade några frågor. Han var alltid jättetrevlig och visade genuint intresse. Oftast hade vi kontakt via mejl vilket även var viktigt för mig då det funkar bäst ihop med mitt arbete, säger Sofia.

Flyttdatumet spikades till det som kom att bli sommarens varmaste dag. Och svettigt blev det minsann, då alla möbler skulle bäras upp för väldigt långa trappor upp till de nya lokalerna. Men allting kunde utföras på en dag och Sofia sammanfattar Exins jobb som snabbt och smidigt!

Hade du låtit Exin utföra ännu en kontorsflytt åt er eller några ni känner?

– Ja det hade jag och det har jag också gjort till en av våra kunder! Jag tyckte de skötte allting så proffsigt och alltid med ett leende på läpparna. Det är verkligen glada och hjälpvänliga människor som jobbar på Exin. Peter hörde exempelvis av sig till mig efter flytten var klar, då han själv inte var med under den dagen. Han ville komma förbi oss på en kopp kaffe för att följa upp och se så allt blev bra. I och med att jag själv jobbar med försäljning så blev jag givetvis jätteglad. Det visar på att de verkligen bryr sig om sina kunder. Av den anledningen skulle jag varmt rekommendera dem.

- Äldre nyheter

26 januari, 2021 Marklund Solutions

Marklund Solutions i Västerås är ett konsultföretag med missionen att skapa skräddarsydda, gröna och lönsamma energiaffärer för företag som producerar eller konsumerar mycket energi. Sedan bolaget startade år 2014 har de handlat miljösmarta kontorsmöbler av oss på Exin – och i somras hörde de av sig när det var dags att byta arbetslokaler! – Exin […]

28 december, 2020 Exin hjälper VKN Revision & Rådgivning med helhetslösning av kontorsmöbler

VKN:s renoverade lokaler i Korsvirkeshuset i Västerås är smakfullt inredda från topp till tå. Katarina Nygren och hennes anställda trivs jättebra på det nya kontoret och tycker att inredningen från Exin lyckades sätta prägel på den må-bra-känslan som de ville uppnå. – Vi har tillsammans skapat stilrena rum som ger oss en trevlig arbetsmiljö att […]

22 december, 2020 Välkommen till Exin i Eskilstuna!

Du hittar vår butik i Eskilstuna på Kungsgatan 78, där vi även har utställning och lager. Vi flyttade in under 2017 och lokalen har renoverats och byggts till i omgångar. Nu har det mesta fallit på plats och vi är nöjda med resultatet! Här jobbar ett härligt team på tre grabbar som kompletterar varandra på […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss