Figurale blir en del av EXIN!

30 september, 2019

Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen.

Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör det enklare och bättre för våra kunder.

Från 1 september agerar vi på marknaden tillsammans och finns i samma lokaler. EXIN kommer genom detta att vara ett komplett serviceföretag. I vårt produkt och tjänsteutbud gör vi det möjligt för kunden att få hjälp med allt från en tanke till färdigt kontor.

EXIN erbjuder idag:

  • Försäljning av begagnade/hållbara kontorsmöbler
  • Försäljning av nya möbler – från det enkla till premium.
  • Ergonomi
  • Kontorsflyttar & montering
  • Uthyrning av kontorsmöbler
  • Inköp av kundens befintliga kontorsmöbler
  • Inredning
  • Eget Snickeri
  • Deponi och återbrukstjänster

Får vi presentera vår Anders,
Anders Svensson  har arbetat hos oss sen 2015 och har ansvaret  för våra premiummöbler. Han har sedan mitten på 80-talet arbetat med rehabilitering & friskvård och han har även många års erfarenhet i kontorsmöbel branschen.

Det är till Anders Ni kommer för att få hjälp med  ergonomi och arbetsplatsanpassningar. Han sköter även  flytt och möbelprojekt med stort engagemang.

En fråga till Anders: Vad gillar du att göra på fritiden?
– Spelar mer än gärna golf och tycker om att vara hemma och njuta av livet!

Anders rekommenderar oktobers miljösmartaval: Röda caféstolar och barstolar från Johansson Design.

Detta erbjudande kommer att synas på vår Instagram snart – börja följ oss du med! 😊

————— Instagram: @exin.se

- Äldre nyheter

30 september, 2019 Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen. Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör […]

20 september, 2019 ”Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!”

Liebherr i Sverige arbetar med försäljning av entreprenadmaskiner, bandkranar och grundläggningsmaskiner. I Västerås ligger deras huvudkontor och sedan 2013 har Exin försett deras lokaler med både begagnade och nya möbler. Marina Sjögren är personalchef på Liebherr i Västerås. Hon berättar att när de precis flyttat in i deras nuvarande lokaler så hade de endast möbler […]

22 juli, 2019 Iver väljer Exin som helhetsleverantör för kontorsytor

Solid Park, som sedan maj 2019 går efter namnet ”Iver”, har sedan tio år tillbaka nyttjat Exins möbelsortiment och tjänsteutbud. Nu när verksamheten expanderat har Exins tjänster kommit till stor nytta genom att ha ökat arbetsmiljötrivseln för den nya personalen.  De tre tidigare bolagen Solid Park, DGC och Candidator blev ett och bildade Iver. På […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss