fbpx

Figurale blir en del av EXIN!

30 september, 2019

Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen.

Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör det enklare och bättre för våra kunder.

Från 1 september agerar vi på marknaden tillsammans och finns i samma lokaler. EXIN kommer genom detta att vara ett komplett serviceföretag. I vårt produkt och tjänsteutbud gör vi det möjligt för kunden att få hjälp med allt från en tanke till färdigt kontor.

EXIN erbjuder idag:

  • Försäljning av begagnade/hållbara kontorsmöbler
  • Försäljning av nya möbler – från det enkla till premium.
  • Ergonomi
  • Kontorsflyttar & montering
  • Uthyrning av kontorsmöbler
  • Inköp av kundens befintliga kontorsmöbler
  • Inredning
  • Eget Snickeri
  • Deponi och återbrukstjänster

Får vi presentera vår Anders,
Anders Svensson  har arbetat hos oss sen 2015 och har ansvaret  för våra premiummöbler. Han har sedan mitten på 80-talet arbetat med rehabilitering & friskvård och han har även många års erfarenhet i kontorsmöbel branschen.

Det är till Anders Ni kommer för att få hjälp med  ergonomi och arbetsplatsanpassningar. Han sköter även  flytt och möbelprojekt med stort engagemang.

En fråga till Anders: Vad gillar du att göra på fritiden?
– Spelar mer än gärna golf och tycker om att vara hemma och njuta av livet!

Anders rekommenderar oktobers miljösmartaval: Röda caféstolar och barstolar från Johansson Design.

Detta erbjudande kommer att synas på vår Instagram snart – börja följ oss du med! 😊

————— Instagram: @exin.se

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss