Figurale blir en del av EXIN!

30 september, 2019

Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen.

Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör det enklare och bättre för våra kunder.

Från 1 september agerar vi på marknaden tillsammans och finns i samma lokaler. EXIN kommer genom detta att vara ett komplett serviceföretag. I vårt produkt och tjänsteutbud gör vi det möjligt för kunden att få hjälp med allt från en tanke till färdigt kontor.

EXIN erbjuder idag:

  • Försäljning av begagnade/hållbara kontorsmöbler
  • Försäljning av nya möbler – från det enkla till premium.
  • Ergonomi
  • Kontorsflyttar & montering
  • Uthyrning av kontorsmöbler
  • Inköp av kundens befintliga kontorsmöbler
  • Inredning
  • Eget Snickeri
  • Deponi och återbrukstjänster

Får vi presentera vår Anders,
Anders Svensson  har arbetat hos oss sen 2015 och har ansvaret  för våra premiummöbler. Han har sedan mitten på 80-talet arbetat med rehabilitering & friskvård och han har även många års erfarenhet i kontorsmöbel branschen.

Det är till Anders Ni kommer för att få hjälp med  ergonomi och arbetsplatsanpassningar. Han sköter även  flytt och möbelprojekt med stort engagemang.

En fråga till Anders: Vad gillar du att göra på fritiden?
– Spelar mer än gärna golf och tycker om att vara hemma och njuta av livet!

Anders rekommenderar oktobers miljösmartaval: Röda caféstolar och barstolar från Johansson Design.

Detta erbjudande kommer att synas på vår Instagram snart – börja följ oss du med! 😊

————— Instagram: @exin.se

- Äldre nyheter

21 januari, 2020 Exin Premium

Som vi i ett tidigare nyhetsinlägg berättat, så har Figurale AB numera blivit en del av Exin. Det vi inte nämnde var att det nya konceptet kommer att kallas för Exin Premium! Exin Premium är ett paketerat koncept med högkvalitativa och fina möbler från Edsbyn Kontorsmöbler, HÅG, RH och Malmstolen. Ett helt nytt segment inom […]

19 november, 2019 Städhem Padel Arena

Peter Markstedt, Erik Ersberg och Juha Karpinen öppnade den 28 september för första gången upp dörrarna till deras Städhem Padel Arena. För dem var det givet att anställa Exin som inredningspartner, för att kunna skapa en fräsch industrimiljö som de var ute efter till deras nya anläggning. Peter och Erik slår sig ned i soffan […]

25 oktober, 2019 Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler. Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss