fbpx

Företagsflytt åt Dina Försäkringar Mälardalen

9 november, 2020

Företagsflytt åt Dina Försäkringar Mälardalen

När Dina Försäkringar behövde byta kontorslokaler kontaktade de Exin. De blev erbjudna en helhetslösning som gjorde att de inte bara fick hjälp med flytten – de fick även nya kontorsmöbler och dem monterade på det nya kontoret.

Dina Försäkringar Västerås hade problemet likt många andra företag: de bedrev sin verksamhet i för stora kontorslokaler än nödvändigt. Därför började de att leta efter nya lokaler i Västerås och Anna Svensson, försäljningschef, var en av de ansvariga för planeringen av flytten.

– Vi hittade ganska snabbt en lokal där vi skulle trivas, vilket kändes toppen. Men vi behövde nya möbler och letade därför efter en lokal firma som kunde hjälpa oss att hitta rätt. Vi sökte runt på nätet och hittade Exin. De hade vi hört gott om innan så vi valde att besöka deras butik för att veta mer om dem, berättar Anna.

Det var strax efter årsskiftet 2020 som Anna besökte Exins butik tillsammans med hennes kollega. De såg till att vara ute i god tid med att leta möbler så att allt skulle hinna levereras lagom till att det var dags för flytten.

– Vi hade gjort en inköpslista för att snabbt förstå om Exin hade det vi behövde. Under besöket träffade vi Anna Enbom som jobbar i butiken. Hon var till stor hjälp och kunde berätta mer om möblerna hon tyckte passade in med våra idéer. Hon berättade även att de kunde erbjuda oss en helhetslösning som innebar att de kunde sköta hela företagsflytten åt oss.

Exin har ett helt smörgåsbord av tjänster. Det gjorde att tankarna genast gick igång hos Anna och kollegorna på Dina Försäkringar kring hur de kunde förändra deras kontorsinredningen till det bättre. Efter besöket hade de en upprepad och personlig kontakt med Anna Enbom från Exin. De diskuterade i omgångar om nya möbler och hur de kunde göra så att deras gamla möbler passade in på det nya kontoret.

– Vi kom fram till den bästa lösningen för vårt nya kontor. Vi kände oss nöjda och redo för flytten. Allt var under kontroll, säger Anna.

Kontorsflytten inträffade i maj. Trots pandemins påverkan på samhället, som vid skedet var kritisk och relativt ny för oss, kunde flytten genom smarta anpassningar genomföras på beräknad dag.

Vilka tjänster hjälpte Exin er med under flyttdagen?

– De utförde hela kontorsflytten åt oss. Alla nya och begagnade möbler vi köpt av Exin levererades samt även de som vi renoverat i deras snickeri. Samtliga möbler monterades åt oss i lokalen på de platser som vi ville ha dem. Vi hyrde även flyttkartonger av dem som vi fick märka upp och de ställdes direkt in på rummen istället för att lämna alla i hallen. De köpte också en del av våra begagnade möbler och resten hjälpte de oss att transportera till deponi.

Vad fick er att välja Exin?

– Helhetslösningen. Det var skönt att veta att vi kunde ha en leverantör som gjorde allt åt oss. Vi behövde bara hålla stängt i en halv dag, vilket var en riktigt lättnad! Exin gjorde allt så smidigt och med jättebra service.  Allt gick verkligen jättebra, vi är jättenöjda!
 

- Äldre nyheter

29 oktober, 2021 Nya Zetterbergsgymnasiet – ett spännande miljöprojekt: ”Viktigt att tänka hållbarhet i varje detalj”

Tillsammans med inredningsarkitekterna Anca har Exin fått äran att inreda nyöppnade Zetterbergsgymnasiet. En skola med tydliga visioner där de globala hållbarhetsmålen får ta plats i både de stora besluten och i de minsta av detaljer. Zetterbergsgymnasiet tar emot dig med öppna armar. Det är känslan i kroppen när du kliver in genom glasdörrarna och möts […]

12 maj, 2021 KAMIC Group inreder sitt huvudkontor: ”Ska bli glad när man kommer hit”

Mia Tomczak är CFO för koncernen KAMIC Group, en företagsgrupp med närmre 40 bolag inom handel och tillverkning. När huvudkontoret i Spånga behövde fräschas upp fick Exin möjligheten att bidra med en helhetslösning. – Det var självklart att jag skulle höra av mig till Exin, säger Mia. Det är nog fjärde koncernen där jag är […]

13 april, 2021 Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

Västerås Tidning startade 1992 och är idag en av Sveriges största gratistidningar. De brinner för att leverera gratis lokaljournalistik och för att bygga varumärke åt sina lokala kunder. Tidningen distribueras till alla hushåll i Västerås, Hallstahammar och Surahammar kommun och finns tillgänglig i tidningsställ i hela Västmanland. När Västerås Tidning nyligen flyttade till nya lokaler […]

Följ oss