Iver väljer Exin som helhetsleverantör för kontorsytor

22 juli, 2019

Iver väljer Exin som helhetsleverantör för kontorsytor

Solid Park, som sedan maj 2019 går efter namnet ”Iver”, har sedan tio år tillbaka nyttjat Exins möbelsortiment och tjänsteutbud. Nu när verksamheten expanderat har Exins tjänster kommit till stor nytta genom att ha ökat arbetsmiljötrivseln för den nya personalen. 

De tre tidigare bolagen Solid Park, DGC och Candidator blev ett och bildade Iver. På Iver utvecklar och levererar de tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till företag, organisationer samt offentlig sektor. De finns på 18 orter i Sverige/Norge och har cirka 900 anställda. Patric Scherling, som tidigare arbetat för Solid Park i Västerås, är delägare i Iver och arbetar dessutom som Business Related Manager hos dem. Patric är den som haft kontakt med Exin under Solid Parks tid och är även den som valt att samarbetet ska fortlöpa tillsammans med Iver.

– Exin har varit helt klockrena! Vi har varit så nöjda och det är självklart därför vi har återkommit. De har lyckats leverera den hjälp man velat ha, utan några som helst konstigheter. Vi har ju använt många tjänster av dem och därför kan jag konstatera att de är duktiga på sin grej. Allting har fungerat riktigt bra med att konsumera begagnade som nya möbler, deras flytt- och monteringstjänst samt specialbeställningar från Östermalms snickeriet, berättar Patric.

Vad har Exin hjälpt er med?
– Ljud och ljus har varit en stor bit. Vårt fokus med lokalerna är att lägga mycket kraft i att personalen ska må bra och trivas. Då är ljud, ljus och ergonomi en viktig del för att arbetsmiljön ska bli behaglig. Exin är experter inom just dessa områden och har gjort så att trivseln ökat mycket på kontoren. De har inte bara bytt ut våra skrivbord till höj- och sänkbara sådana, eller ordnat kvalitetsstolar, utan också haft utbildningar med personalen för att lära de vilka inställningar på deras stolar som de bör använda. Bara det hjälper ju ofantligt mycket!

Det är inte endast i Västerås som Iver har uppdaterat sina lokaler med hjälp av Exins utbud. Flera andra av deras kontor runt om i Sverige har blivit tipsade av Patric då han tyckt att de gjort ett sådant bra jobb. Nästa arbete som väntar mellan Iver och Exin är i Katrineholm då de ska göra en kontorsflytt. – Det kommer garanterat att fungera jättebra, säger Patric förväntansfullt.

Vad är det som fått er att välja Exin än idag?
– Jag brukar tänka att oavsett vilket pris som Exin ger mig, så vet jag alltid att jag får varorna levererade direkt till kontoret. Skulle det saknas något eller uppstå något problem så vet jag att deras support agerar direkt. Helheten väger upp helt enkelt. Det är vad som lockat. Givetvis är miljötänket också otroligt givande. Det känns ju alltid bra att veta att man återanvänder produkter, menar Patric. Men också att möbler vi inte vi längre behöver kan köpas av dem också och komma till mer användning. Jättesmidigt, avslutar han.

- Äldre nyheter

19 november, 2019 Städhem Padel Arena

Peter Markstedt, Erik Ersberg och Juha Karpinen öppnade den 28 september för första gången upp dörrarna till deras Städhem Padel Arena. För dem var det givet att anställa Exin som inredningspartner, för att kunna skapa en fräsch industrimiljö som de var ute efter till deras nya anläggning. Peter och Erik slår sig ned i soffan […]

25 oktober, 2019 Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler. Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är […]

30 september, 2019 Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen. Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss