fbpx

Iver väljer Exin som helhetsleverantör för kontorsytor

22 juli, 2019

Iver väljer Exin som helhetsleverantör för kontorsytor

Solid Park, som sedan maj 2019 går efter namnet ”Iver”, har sedan tio år tillbaka nyttjat Exins möbelsortiment och tjänsteutbud. Nu när verksamheten expanderat har Exins tjänster kommit till stor nytta genom att ha ökat arbetsmiljötrivseln för den nya personalen. 

De tre tidigare bolagen Solid Park, DGC och Candidator blev ett och bildade Iver. På Iver utvecklar och levererar de tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till företag, organisationer samt offentlig sektor. De finns på 18 orter i Sverige/Norge och har cirka 900 anställda. Patric Scherling, som tidigare arbetat för Solid Park i Västerås, är delägare i Iver och arbetar dessutom som Business Related Manager hos dem. Patric är den som haft kontakt med Exin under Solid Parks tid och är även den som valt att samarbetet ska fortlöpa tillsammans med Iver.

– Exin har varit helt klockrena! Vi har varit så nöjda och det är självklart därför vi har återkommit. De har lyckats leverera den hjälp man velat ha, utan några som helst konstigheter. Vi har ju använt många tjänster av dem och därför kan jag konstatera att de är duktiga på sin grej. Allting har fungerat riktigt bra med att konsumera begagnade som nya möbler, deras flytt- och monteringstjänst samt specialbeställningar från Östermalms snickeriet, berättar Patric.

Vad har Exin hjälpt er med?
– Ljud och ljus har varit en stor bit. Vårt fokus med lokalerna är att lägga mycket kraft i att personalen ska må bra och trivas. Då är ljud, ljus och ergonomi en viktig del för att arbetsmiljön ska bli behaglig. Exin är experter inom just dessa områden och har gjort så att trivseln ökat mycket på kontoren. De har inte bara bytt ut våra skrivbord till höj- och sänkbara sådana, eller ordnat kvalitetsstolar, utan också haft utbildningar med personalen för att lära de vilka inställningar på deras stolar som de bör använda. Bara det hjälper ju ofantligt mycket!

Det är inte endast i Västerås som Iver har uppdaterat sina lokaler med hjälp av Exins utbud. Flera andra av deras kontor runt om i Sverige har blivit tipsade av Patric då han tyckt att de gjort ett sådant bra jobb. Nästa arbete som väntar mellan Iver och Exin är i Katrineholm då de ska göra en kontorsflytt. – Det kommer garanterat att fungera jättebra, säger Patric förväntansfullt.

Vad är det som fått er att välja Exin än idag?
– Jag brukar tänka att oavsett vilket pris som Exin ger mig, så vet jag alltid att jag får varorna levererade direkt till kontoret. Skulle det saknas något eller uppstå något problem så vet jag att deras support agerar direkt. Helheten väger upp helt enkelt. Det är vad som lockat. Givetvis är miljötänket också otroligt givande. Det känns ju alltid bra att veta att man återanvänder produkter, menar Patric. Men också att möbler vi inte vi längre behöver kan köpas av dem också och komma till mer användning. Jättesmidigt, avslutar han.

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss