fbpx

KAMIC Group inreder sitt huvudkontor: ”Ska bli glad när man kommer hit”

12 maj, 2021

KAMIC Group inreder sitt huvudkontor: ”Ska bli glad när man kommer hit”

Mia Tomczak är CFO för koncernen KAMIC Group, en företagsgrupp med närmre 40 bolag inom handel och tillverkning. När huvudkontoret i Spånga behövde fräschas upp fick Exin möjligheten att bidra med en helhetslösning.

– Det var självklart att jag skulle höra av mig till Exin, säger Mia. Det är nog fjärde koncernen där jag är med och köper möbler från Exin för att inreda ett huvudkontor.

Drygt 25 år har gått sen Mia för allra första gången samarbetade med Exin. Nu var det dags igen. KAMIC Groups huvudkontor är beläget i fina lokaler med stora fönster och bra ljusinsläpp, men en renovering var på sin plats.

Exin har levererat och monterat både nytt och återanvända cirkulära möbler. Bland annat skåp, arbetsstolar, konferensstolar, konferensbord samt måttbeställda bordskivor. Det har blivit en helhetslösning med alla Exins tjänster inkluderade. Helhetslösningen är då leverans, montering, kontorsflytt samt återvinning och deponi.

– Det blir ju nästan mer tid på kontoret än hemma och då tycker jag det är viktigt med en trevlig arbetsmiljö, både för mig och kollegor. Man ska bli glad när man kommer hit. Jag vill ha det funktionellt, rent, fräscht och en schysst standard utan att det på något sätt behöver vara dyrt. Jag tycker att vi har fått en väldigt fin arbetsmiljö här.

”Vi är också en del av kretsloppet”

På huvudkontoret arbetar åtta personer som alla har fått välja sitt eget höj- och sänkbara skrivbord, sin egen kontorsstol och färgskala att inreda med. Det har gett en personlig och kreativ miljö för de anställda och besökare att trivas i.

– Bordskivorna har anpassats efter varje persons behov och min kontaktperson Thomas tog hit tre olika kontorsstolar som vi fick provsitta. Varje medarbetare får sitt rum så som de vill ha det och vi kan låta varje person bestämma själv utan att det blir krångligt att beställa. Jag tycker också att vi har fått till en stil som känns ljus, fräsch och ganska tidlös.

Även om exempelvis bordskivorna är nya så är stativen till de höj- och sänkbara skrivborden återanvända cirkulära från möbler som Exin har reparerat och restaurerat. Återbruk av möbler och inredning minskar vår klimatpåverkan. På så sätt blir även KAMIC Group en del av en cirkulär ekonomi.

– Vi har inga problem alls med att köpa återanvända cirkulära möbler, så länge det är rent och fräscht och det är det från Exin. Oftast blir det billigare också. Vi har även lämnat tillbaka möbler till Exin förut och fått ersättning för exempelvis slitna kontorsstolar och höj- och sänkbara bord som inte fungerar längre. Istället för att vi slänger på tippen är vi ju också en del av kretsloppet.

Utöver huvudkontoret i Spånga har Exin fått hjälpa till att inreda konferensrummen till ett av KAMIC Groups dotterbolag. Mia ser bland annat flexibiliteten och den personliga servicen som en stor fördel. Hon kan alltid bolla idéer med Exin och fatta beslut under resans gång.

– Jag tycker att nivån på Exins lösningar blir väldigt prisvärda och så får man suverän service. Det märks att de vill att det ska bli bra och vi kan göra om vårt kontor utan att det behöver störa vårt arbete. Om jag byter jobb kommer jag att göra samma sak igen, så känner jag!

- Äldre nyheter

12 maj, 2021 KAMIC Group inreder sitt huvudkontor: ”Ska bli glad när man kommer hit”

Mia Tomczak är CFO för koncernen KAMIC Group, en företagsgrupp med närmre 40 bolag inom handel och tillverkning. När huvudkontoret i Spånga behövde fräschas upp fick Exin möjligheten att bidra med en helhetslösning. – Det var självklart att jag skulle höra av mig till Exin, säger Mia. Det är nog fjärde koncernen där jag är […]

13 april, 2021 Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

Västerås Tidning startade 1992 och är idag en av Sveriges största gratistidningar. De brinner för att leverera gratis lokaljournalistik och för att bygga varumärke åt sina lokala kunder. Tidningen distribueras till alla hushåll i Västerås, Hallstahammar och Surahammar kommun och finns tillgänglig i tidningsställ i hela Västmanland. När Västerås Tidning nyligen flyttade till nya lokaler […]

29 mars, 2021 Boka in er kontorsflytt med oss!

– Vi har kompetensen och möjligheterna ni behöver! Exin har 40 års erfarenhet av planering, utförande och kringtjänster gällande kontorsflyttar och våra medarbetare är certifierade. Med vårt tjänsteutbud ser vi till att ni får hjälp med allt. Vi erbjuder er en helhetslösning! • Planering/Projektledning: Vi hjälper er med hela processen, eller de delar ni vill […]

Följ oss