”Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!”

20 september, 2019

”Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!”

Liebherr i Sverige arbetar med försäljning av entreprenadmaskiner, bandkranar och grundläggningsmaskiner. I Västerås ligger deras huvudkontor och sedan 2013 har Exin försett deras lokaler med både begagnade och nya möbler.

Marina Sjögren är personalchef på Liebherr i Västerås. Hon berättar att när de precis flyttat in i deras nuvarande lokaler så hade de endast möbler från Kinnarps. Hon kom i kontakt med Exin när verksamheten under 2013–2014 expanderade och behövde utöka personalstyrkan.

Hur kommer det sig att ni valde Exin?
–  Vi ville få tag på fler av de Kinnarpsmöblerna som vi redan hade på kontoret, så att inte den nya personalens kontorsinredning skulle se annorlunda ut. Vi ville ju gärna behålla en enhetlig känsla på kontoret. Men eftersom Kinnarps byter ut sitt sortiment med jämna mellanrum så fanns de möbler som vi var ute efter inte längre kvar. Vi började därför leta efter begagnade och hittade på så sätt Exin. De hade exakt rätt grejer i väldigt bra kvalitet, som också har lyckats hålla en hög standard än idag, flera år senare, säger Marina.

Marina var i kontakt med Anna Enbom från Exin under beställningsprocessen och uppskattade verkligen hur smidigt samarbetet gick tillväga.

– Jag är jättenöjd med sättet som Anna handskades med det hela på. Allting var så enkelt. Jag skickade ett mejl med en lista på vad jag behövde och tillbaka kom bilder på vad hon trodde skulle passa. Att det mesta sköttes via mejl kändes otroligt smidigt. Eftersom kontorsinredning normalvis inte tillhör mina vanliga arbetsuppgifter så hade jag ju inte så mycket tid över för att planera, åka på besök i affären och så vidare. Av just den anledningen uppskattar jag detta tillvägagångssätt. Det funkade toppen eftersom jag redan visste vad jag skulle ha.

Besökte ni någonsin deras butik för att prova möblerna?
– Jag fick jättebra bilder från Anna så det behövdes nästan aldrig. Däremot vet jag att vi skickade ner några från personalen dit för att plocka ihop en kontorsplats och redan samma dag fick vi både prisförslag och möblerna levererade till vårt kontor. Det är ju verkligen att kalla service!

Vidare berättar Marina att alla på Liebherr i Västerås är nöjda med möblerna, samt att de blivit så positivt överraskade av Exin. De har tidigare varit vana med att andra företag haft flera veckors leveranstid och att beställningsprocessen varit aningen invecklad när det berört så mycket möbler. Exin däremot, refererar Marina till som att ”man bara hinner blinka och sen är allt här”.

Som avslut, skulle du vilja beskriva Exin med endast fem ord?
Kostnadseffektivt, snabba leveranser och hög servicegrad!

- Äldre nyheter

19 november, 2019 Städhem Padel Arena

Peter Markstedt, Erik Ersberg och Juha Karpinen öppnade den 28 september för första gången upp dörrarna till deras Städhem Padel Arena. För dem var det givet att anställa Exin som inredningspartner, för att kunna skapa en fräsch industrimiljö som de var ute efter till deras nya anläggning. Peter och Erik slår sig ned i soffan […]

25 oktober, 2019 Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler. Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är […]

30 september, 2019 Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen. Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss