Leverans av kontorsmöbler i Örebro

1 februari, 2019

Leverans av kontorsmöbler i Örebro

Essén Rör är en av Örebros största privatägda VVS-firmor. De har precis byggt egna lokaler på Aspholmen i Örebro, lokaler som skulle fyllas med snygga kontorsmöbler.

Det var i mitten av september förra året som Exin kom i kontakt med Essén via en gemensam leverantör. Detta mynnade ut i att Peter Åhlén, som ansvarar för Exins Örebrokontor, fick börja skissa på en offert.

– Jag fick ta del av byggritning och började ta fram underlag till offert, vi förstod att budgeten var begränsad efter den påkostade byggnationen, detta gjorde att vi försökte ta fram ett förslag på mestadels begagnade kontorsmöbler, berättar Peter.

Peter bjöd in Essén Rör till Exins flaggskepp i Västerås, där man gemensamt kunde titta på och prova de möbler som fanns med i förslaget. I november var affären klar, och i slutet av samma månad hade man levererat och monterat Esséns nya kontorsmöbler i deras kontor.

– Vi är mycket nöjda med affären eftersom vi kunde utnyttja våra tre ben, begagnat, nyproducerat och vårt eget snickeri. Trots en tajt tidsram lyckades vi få fram möbler enligt kundens önskemål, säger Peter.

Och det var inte bara Peter som var nöjd med affären, även Markus Engman, Delägare och arbetschef på Essén Rör, var uppenbart positiv till Exin som leverantör.

– Jag fick kontakten via en gemensam leverantör. Vi lämnade underlag i form av ritningar för möbelplacering, samt en kravspec för vårt behov. Nästa steg i processen var att vi gjorde ett platsbesök i butiken i Västerås för att klämma och känna lite på de produkter som fanns hemma, och för att skapa oss en bättre bild av vad Exin kunde erbjuda just oss. När val av både leverantör och produkter var klart satte vi ett leveransdatum, och allt klaffade klockrent, förklarar Markus.  

Blev ni nöjda med leveransen?

– Vi är supernöjda och allt gick smärtfritt, från första träffen till installerat, monterat och klart. Leveranstider hölls och vi fick det vi var lovade. Sedan var bemötandet bra, öppensinnat och utan press, precis som det ska vara. Jag fick direkt en god kontakt med Peter på Exin, som var vår kontaktperson under hela processen.

Att valet föll på Exin grundar sig både i utbud av kontorsmöbler, men även i ekonomi- och miljöaspekter.

– Det är stora skillnader på Exin jämfört med andra leverantörer, både ekonomiskt och utbudsmässigt. Vi valde att köpa bordsunderreden som var begagnade till alla kontorsbord, matsalsbord, konferenser och sittgrupper. Dessa bord är helt i nyskick och då finns verkligen ingen anledning att köpa nyproducerad, eftersom detta alternativ både är ekonomiskt fördelaktigt och ett bättre miljöval, vilket vi ser som väldigt positivt. Borden har av Exin försetts med nya bordskivor för att passa just vårat behov, skivor som kommer från Exins egna produktion. Valet av stolar till våra konferensrum blev nyproducerat, då antalet stolar blev så många att det vart svårt att hitta en enhetlig lösning som fyllde vårt behov och önskemål avseende funktion och utseende. Stolen som valdes till konferensen var, trots att den var nyproducerad, väldigt prisvärd och kvalitén är av den yttersta, konstaterar Markus.

 


 

Lista på levererade produkter:

Nyproducerat från vårt snickeri, Östermalm

2 st Konferensbord, ett mindre och ett stort 7200 mm

9 st Runda bordssvivor

10 st Bordsskivor, kontorsplatser

Begagnat

10 st 2-Pelarstativ, höj o sänkbara

9 st Kontorsstolar

 Nyproducerat

32 st Konferensstolar

2 st konferenspaket, IT-kopplingar

9 st Pelarunderreden till runda bordsskivor

- Äldre nyheter

19 november, 2019 Städhem Padel Arena

Peter Markstedt, Erik Ersberg och Juha Karpinen öppnade den 28 september för första gången upp dörrarna till deras Städhem Padel Arena. För dem var det givet att anställa Exin som inredningspartner, för att kunna skapa en fräsch industrimiljö som de var ute efter till deras nya anläggning. Peter och Erik slår sig ned i soffan […]

25 oktober, 2019 Exin inreder Kraftpojkarnas nya lokaler i Västerås

I början av året valde Kraftpojkarna att flytta sitt huvudkontor till Betonggatan 1 i Västerås. Deras tidigare 200 kvadratmeter blev 800 kvadratmeter fördelat på två våningar – och Exin var de som fick äran att fylla dessa ytor med nya och begagnade möbler. Kraftpojkarna finns idag tillgängliga på fyra orter i Sverige, varav en är […]

30 september, 2019 Figurale blir en del av EXIN!

Figurale AB har sedan 1998 varit en del av EXIN gruppen. I företaget har vi haft agenturen för bl.a. Edsbyn kontorsmöbler, HÅG, RH, Malmstolen och arbetat med premiumsegmentet samt ergonomiprodukter inom kontorsmöbelbranschen. Vi ser det nu naturligt att fusionera in Figurale AB under ”EXIN flaggan” och fortsätta utvecklingen med ett mera komplett sortiment, vilket gör […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss