fbpx

Leverans av kontorsmöbler i Örebro

1 februari, 2019

Leverans av kontorsmöbler i Örebro

Essén Rör är en av Örebros största privatägda VVS-firmor. De har precis byggt egna lokaler på Aspholmen i Örebro, lokaler som skulle fyllas med snygga kontorsmöbler.

Det var i mitten av september förra året som Exin kom i kontakt med Essén via en gemensam leverantör. Detta mynnade ut i att Peter Åhlén, som ansvarar för Exins Örebrokontor, fick börja skissa på en offert.

– Jag fick ta del av byggritning och började ta fram underlag till offert, vi förstod att budgeten var begränsad efter den påkostade byggnationen, detta gjorde att vi försökte ta fram ett förslag på mestadels begagnade kontorsmöbler, berättar Peter.

Peter bjöd in Essén Rör till Exins flaggskepp i Västerås, där man gemensamt kunde titta på och prova de möbler som fanns med i förslaget. I november var affären klar, och i slutet av samma månad hade man levererat och monterat Esséns nya kontorsmöbler i deras kontor.

– Vi är mycket nöjda med affären eftersom vi kunde utnyttja våra tre ben, begagnat, nyproducerat och vårt eget snickeri. Trots en tajt tidsram lyckades vi få fram möbler enligt kundens önskemål, säger Peter.

Och det var inte bara Peter som var nöjd med affären, även Markus Engman, Delägare och arbetschef på Essén Rör, var uppenbart positiv till Exin som leverantör.

– Jag fick kontakten via en gemensam leverantör. Vi lämnade underlag i form av ritningar för möbelplacering, samt en kravspec för vårt behov. Nästa steg i processen var att vi gjorde ett platsbesök i butiken i Västerås för att klämma och känna lite på de produkter som fanns hemma, och för att skapa oss en bättre bild av vad Exin kunde erbjuda just oss. När val av både leverantör och produkter var klart satte vi ett leveransdatum, och allt klaffade klockrent, förklarar Markus.  

Blev ni nöjda med leveransen?

– Vi är supernöjda och allt gick smärtfritt, från första träffen till installerat, monterat och klart. Leveranstider hölls och vi fick det vi var lovade. Sedan var bemötandet bra, öppensinnat och utan press, precis som det ska vara. Jag fick direkt en god kontakt med Peter på Exin, som var vår kontaktperson under hela processen.

Att valet föll på Exin grundar sig både i utbud av kontorsmöbler, men även i ekonomi- och miljöaspekter.

– Det är stora skillnader på Exin jämfört med andra leverantörer, både ekonomiskt och utbudsmässigt. Vi valde att köpa bordsunderreden som var begagnade till alla kontorsbord, matsalsbord, konferenser och sittgrupper. Dessa bord är helt i nyskick och då finns verkligen ingen anledning att köpa nyproducerad, eftersom detta alternativ både är ekonomiskt fördelaktigt och ett bättre miljöval, vilket vi ser som väldigt positivt. Borden har av Exin försetts med nya bordskivor för att passa just vårat behov, skivor som kommer från Exins egna produktion. Valet av stolar till våra konferensrum blev nyproducerat, då antalet stolar blev så många att det vart svårt att hitta en enhetlig lösning som fyllde vårt behov och önskemål avseende funktion och utseende. Stolen som valdes till konferensen var, trots att den var nyproducerad, väldigt prisvärd och kvalitén är av den yttersta, konstaterar Markus.

 


 

Lista på levererade produkter:

Nyproducerat från vårt snickeri, Östermalm

2 st Konferensbord, ett mindre och ett stort 7200 mm

9 st Runda bordssvivor

10 st Bordsskivor, kontorsplatser

Begagnat

10 st 2-Pelarstativ, höj o sänkbara

9 st Kontorsstolar

 Nyproducerat

32 st Konferensstolar

2 st konferenspaket, IT-kopplingar

9 st Pelarunderreden till runda bordsskivor

- Äldre nyheter

26 augusti, 2020 Exin inreder ny padelhall i Västerås: ”Otroligt proffsigt”

Vi på Exin har fått inreda ännu en padelhall. Denna gång blev det inte vilken padelhall som helst – utan det nyöppnade PDL Center på Stenby i Västerås. Hallchefen Joakim Noritis och tränaren Niclas Hikes kom i kontakt med vår padelfantast Patrik Hallonsten, och inför premiäröppningen i juli var hallen inredd med nya bord, soffor, […]

11 juni, 2020 Ansgarskyrkan i Västerås

Sedan många år tillbaka har Ansgarskyrkan köpt möbler och inredning på Exin. De har alltid köpt det mesta begagnat då miljön har en stor betydelse för dem. Hållbarhet och bra kvalitet är ytterligare något de värdesätter då möblerna används i många olika områden av deras verksamhet. Ansgarskyrkan är en församling och mötesplats för både unga […]

7 april, 2020 Ändrade öppettider

Från och med imorgon, 8 april, så ändrar vi våra öppettiderna i vår butik i Västerås. De nya öppettiderna är: Måndag-torsdag 08.00 – 16.00. Fredag 08.00 – 14.00. Vi gör den här ändringen p.ga. den rådande situation i samhället. Vi finns dock tillgängliga på telefon och mail, där ni är mer än välkomna att kontakta […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss