fbpx

om oss

- VÅR HISTORIA Exin AB grundades 1980, då med företagsnamnet Bygg Inredning

Grundarna av Exin var Göran Tjulin och Håkan Karlsson. År 2007 såldes gruppen vidare till medarbetarna Peter Stålhand och Thomas Cedervall. I september 2015 valde Peter och Thomas att föra traditionen vidare genom att sälja till nuvarande ägarna Patrik Lundstedt och Patrik Hallonsten.

- EXIN IDAG Vi har fullständiga möjligheter!

Många av oss har varit med länge, vilket grundar för god kompetens och att vi ligger i framkant för vår bransch. Vi ser oss som en helhetsleverantör där ditt företag ska få hjälp med allt från planering till färdigt fungerande kontor. Där vi inte räcker till har vi ett väl fungerande partnerskap/samarbete för att du ska känna trygghet hela vägen. Du hittar oss i Västerås, Eskilstuna och Örebro med lokala kontor. Vi är idag ca 30 medarbetare och 15 transportbilar som varje dag levererar produkter och tjänster med hög servicenivå till våra kunder.

- MILJÖ & KVALITÉT Ett ständigt levande arbete!

För att lyckas med vårt dagliga arbete behöver vi fokusera på kvalitet, miljö och utveckling. Ett av våra viktigaste mål är att driva våra företag mot en framtid där kvalitet, hållbarhet och kompetensutveckling gör att vi kan växa och ge dig bästa möjliga service. Miljöhänsyn och kvalitet ingår som en naturlig del i företagets samtliga verksamhetsområden. Vi har som mål att ständigt hålla en god relation till dig som kund och leverantörer genom god affärssed. Vi vill agera affärsmässigt, vara transparenta samt agera utifrån respekt för våra medmänniskor.

- VÅR FRAMTID Vi ligger i tiden!

Sedan 1980 har vi lagt grunden för det vi är idag. Vi är nyfikna, och vi tycker att det mesta är möjligt. Vi ska fortsätta att utveckla vårt dagliga arbete genom att lyssna på dina behov, hålla koll på omvärlden och stärka bilden av vår mission – att alla kan vara (åter)vinnare med EXIN. Framtiden handlar mycket om att återanvända och förädla, något som vi redan gjort under många år. Vi ger dig många möjligheter att införskaffa dina kontorsmöbler. Det kommer mer och mer förfrågningar om att man inte vill äga, utan att hyra eller leasa sina möbler. Vi ska växa vidare på ett klokt och miljösmart sätt, precis som vi lär.

- EXIN GRUPPEN Exin AB ingår i Exin-gruppen där även Östermalms Snickeri ingår

Exin Premium är vårt segment där vi har fokus på att sälja möbler från bland andra Edsbyn, HÅG och RH, möbler & stolar. Östermalms Snickeri är ett fristående finsnickeri med gamla anor, där vi bland annat tillverkar våra egna skrivbordsskivor ” X-serien” samt specialinredning såsom tex receptionsdiskar.

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss