Städhem Padel Arena

19 november, 2019

Städhem Padel Arena

Peter Markstedt, Erik Ersberg och Juha Karpinen öppnade den 28 september för första gången upp dörrarna till deras Städhem Padel Arena. För dem var det givet att anställa Exin som inredningspartner, för att kunna skapa en fräsch industrimiljö som de var ute efter till deras nya anläggning.

Peter och Erik slår sig ned i soffan bredvid Exins Patrik Hallonsten. Genast börjar surret om hur nästa padelmatch sinsemellan kommer att sluta. En skämtsam konversation som intygar att de står varandra nära.

– Jag visste faktiskt inte vem Patrik var innan vi inledde detta samarbete ihop med Exin i början av året, säger Erik. Han gick verkligen in i detta helhjärtat. Det är något jag värdesätter och tycker är viktigt, att man kan känna att man litar på varandra, tillägger han.

Som Erik säger har Exin varit en del av padelarenans uppstart sedan i våras. De tre ägarna hade bestämt att lokalerna skulle äga en industrikänsla och Patrik fick vara den som ansvarade över att det var det dem skulle få.

– Man kan säga att arenan fått ta del av Exins helhetsutbud. De har både nya och begagnade möbler från både våra egna leverantörer och från Östermalms Snickeri. Allt för att matcha den stil som de var ute efter. Vi skötte dessutom leverans av möblerna samt montering, berättar Patrik.

Vidare förklarar Patrik att anläggningen tidigare tillhört ABB Motor och då varit en rå och kall industrilokal. Han tyckte det var roligt att få vara en del av projektet i så tidigt skede, för att se hur lokalen förändrats och lyckats anamma ett helt nytt utseende. Patrik påpekar även att de tre ägarna gjort ett bra jobb med att skapa ett starkt nätverk som gjort det ännu mer trevligt att besöka arenan. ”Padel är en sport som jag verkligen fastnat för, och att kunna spela det ihop med bra medlemmar bidrar ju givetvis till en förstärkt känsla” avslutar han.

– När vi valde att skapa den här anläggningen så var inte målet att bara få hit sina vänner och spela. Målet var att det skulle finnas stora umgängesytor där man kunde samtala tillsammans både innan och efter ett spel – så att folk ville komma hit för att just umgås. Vi har ju fått in mycket schyssta loungemöbler och även skapat arbetsplatser på övervåningen. Man ska gilla att hänga i vår padelhall och vi vill att våra medlemmar ska känna sig bekväma. Det har vi också lyckats med och det är ju tack vare Patrik, Exin och möblerna som vi har gjort det.

Vad tycker du Erik?
– Jag håller med. Det har varit kvalitet rakt igenom. Det var ett givet val att anställa Exin som inredningspartner. Resultatet blev grymt. Förtroendet har aldrig sviktat, de fanns där genom alla delar. Så vi kan varmt rekommendera dem!

- Äldre nyheter

24 februari, 2020 EXIN 40 år, det uppmärksammades på arenans jumbotron!

EXIN på hockey (VIK – Timrå) och en trevlig middag med några kunder.

11 februari, 2020 Exin levererar kontorsmöbler i Örebro med miljötänk – och tajt tidsram

När en av Örebros största VVS-firmor, Essén Rör, fick sina nybyggda lokaler på Aspholmen behövde kontoren snabbt fyllas med snygg inredning som var bra för företaget, de anställda och miljön. Svaret blev Exin – en leverantör av både begagnade och nya kontorsmöbler. – Vi är supernöjda och allt gick smärtfritt, säger Markus Engman, delägare på […]

21 januari, 2020 Exin Premium

Som vi i ett tidigare nyhetsinlägg berättat, så har Figurale AB numera blivit en del av Exin. Det vi inte nämnde var att det nya konceptet kommer att kallas för Exin Premium! Exin Premium är ett paketerat koncept med högkvalitativa och fina möbler från Edsbyn Kontorsmöbler, HÅG, RH och Malmstolen. Ett helt nytt segment inom […]

Kontakt

Sitemap

EXIN-GRUPPEN

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Följ oss