fbpx

Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

13 april, 2021

Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

Västerås Tidning startade 1992 och är idag en av Sveriges största gratistidningar. De brinner för att leverera gratis lokaljournalistik och för att bygga varumärke åt sina lokala kunder. Tidningen distribueras till alla hushåll i Västerås, Hallstahammar och Surahammar kommun och finns tillgänglig i tidningsställ i hela Västmanland.

När Västerås Tidning nyligen flyttade till nya lokaler hörde de av sig för att få hjälp med kontorsflytten. Redaktionen har även fått flera nya cirkulära, återanvända möbler till såväl deras kontor som konferensrum. Vi pratar med Peter Alexandersson, VD på Västerås tidning.

Hur gick kontorsflytten tycker du?

– Det var en självklarhet för oss att vända oss till Exin när det var dags för flytt. Peter Stålhand som var vår kontaktperson hos Exin tog ett helhetsgrepp kring flytten, så det var väldigt smidigt och uppskattat av alla våra medarbetare, säger Peter.

Trivs ni bra i era nya lokaler?

– Vi trivs jättebra här! Just nu är vi igång igen och bygger om våra lokaler lite. En filmstudio och en fotostudio har redan byggts och vi har gjort om två stora kontor till mötesrum. Naturligtvis har Exin fått leverera möbler även denna gång.

Det blir väldigt fint. Hur är läget på tidningen idag?

– Vi jobbar hemifrån i stor utsträckning sedan ett år tillbaka ungefär, men förhoppningsvis kommer vi att få jobba mer från det nya kontoret i framtiden. Det funkar ändå bra för oss eftersom vi har programlösningar och teknik som gör det möjligt.

Hur har det varit att bedriva lokaljournalistik under det gånga året?

– Vi har, trots utmaningar i pandemin, tagit ett stort socialt ansvar för att alla ska få fri tillgång till all information som gäller exempelvis smittspridning, restriktioner med mera. Och vi har slagit rekord i antal unika besökare på vår webb efter en digital satsning, samtidigt som vi fick glädjande nyheter i mars från Sifo/Kantar. De mäter vår räckvidd och visar att vi numera har 45 % fler läsare i print än vår prenumererande printkollega. Det har förstås funnits utmaningar för oss men vi har gjort allt vi kan för att fortsätta leverera gratis lokaljournalistik. Efter pandemins start har fler och fler vänt sig till oss för information.

- Äldre nyheter

12 maj, 2021 KAMIC Group inreder sitt huvudkontor: ”Ska bli glad när man kommer hit”

Mia Tomczak är CFO för koncernen KAMIC Group, en företagsgrupp med närmre 40 bolag inom handel och tillverkning. När huvudkontoret i Spånga behövde fräschas upp fick Exin möjligheten att bidra med en helhetslösning. – Det var självklart att jag skulle höra av mig till Exin, säger Mia. Det är nog fjärde koncernen där jag är […]

13 april, 2021 Vi tittar in hos Västerås Tidning – en kund och samarbetspartner sedan länge

Västerås Tidning startade 1992 och är idag en av Sveriges största gratistidningar. De brinner för att leverera gratis lokaljournalistik och för att bygga varumärke åt sina lokala kunder. Tidningen distribueras till alla hushåll i Västerås, Hallstahammar och Surahammar kommun och finns tillgänglig i tidningsställ i hela Västmanland. När Västerås Tidning nyligen flyttade till nya lokaler […]

29 mars, 2021 Boka in er kontorsflytt med oss!

– Vi har kompetensen och möjligheterna ni behöver! Exin har 40 års erfarenhet av planering, utförande och kringtjänster gällande kontorsflyttar och våra medarbetare är certifierade. Med vårt tjänsteutbud ser vi till att ni får hjälp med allt. Vi erbjuder er en helhetslösning! • Planering/Projektledning: Vi hjälper er med hela processen, eller de delar ni vill […]

Följ oss